top of page
Writer's pictureIlona Karula

Sünnitoetus delfiinienergiaga

Updated: Jul 16, 2018


Olen tänaseks juba mitut kodusünnitust toetanud, mis kulgesid tervendavas delfiinienergias. Jagan teiega delfiinienergia olemust, kuidas seda enda toetuseks tööle panna.


Delfiinide kõrgem eesmärk on planeet Maa energiate korrastamine. Nad on ookeanide inglid, kelle hoida oli tähtis roll juba kadunud Atlantisel.

Tänapäeval pole mingi uudis, et delfiiniteraapiates esineb imelisi tervenemisi, mida arstid ega teadlased seletada ei oska. Delfiinienergia ebamaised ja kõrgeltarenenud võnked justnimelt muundavad ebakorrapäraseid energeetilisi struktuure korrapärasemaks ehk teisisõnu on need olendid kui bioväljade tikkijad, kelle seest tulev heli on nii mitmedimensiooniline, et tundlikumad inimesed koheselt sügavasse meditatiivsesse seisundisse langevad. Minuga see alati ka juhtub, seepärast olengi suutnud kilomeetrite pikkuseid distantse delfiiniparvedega avaookeanil koos ujuda.


Videol haruldased küürdelfiinid, keda merebioloogidel õnnestub kohata kord aastas. Mulle kinkisid nad selle au kolme aasta eest Mosambiigis. Kuulake nende imelist helivibratsiooni.


Valudeta sünnitus on võimalik


Delfiinienergial on võime tõsta inimene koheselt elurõõmu sagedusele, kus on muretus, mängulisus, kergus, naudingud ja selgelt teadmine ehk telepaatia. See loob soodsa pinnase ka sünnitusel suhtluseks ema ja lapse vahel, et sünnitus kulgeks kergemalt ja lapse tulek teeks võimalikult vähe haiget.

Naiste suurim pinge on teadmatus kui kaua valud kestavad, kas paar või paarkümmend tundi. Delfiinienergias viibimine aitab kaotada ruumi ja ajataju ehk viib inimese mediatiivsemasse olekusse, et kogemus kulgeks teadvuse tasandil kiiremini ja sa tunneksid, kuidas aeg justkui lendab.

Olen olnud ka kogemuse tunnistajaks, mil naine läks lausa multidimensionaalsesse olekusse olles ümbrtsetud energeetilistest delfiinidest. Teda õpetasid delfiinid eralduma oma hirme täis alateadvusest, mille peale ta hingas valu tundmata lapse enda seest välja. Kui ma enne ei uskunud, siis nüüd sain kinnitust asjaolule, et valudeta sünnitus on tõepoolest võimalik.


Alateadvuse piirav jõud ja sinu vägi


Olen seda ammu rääkinud, et kätte on jõudnud aeg oma alateadvust ise kontrollida, mitte lasta alateadvusel ennast kontrollida. Seda enam, et meil on avatud ligipääs üliteadvuse seisundile.

On suurim pettus lollitada inimesi new age võlts-positiivsusega ja lootusetute lootuste andmisega nagu: mõtle positiivselt; olen terve; suudan kõike mõttejõul jne. Mõtetel on tõepoolest väga tugev elu muutev jõud, kuid küsimus on selles, kas mõttetuum tuleb tavateadvusest või alateadvusest. Inimese tavateadvust loob 95% alateadvus ja kui alateadvuses on käivitunud hirmuprogramm, et näiteks sünnitus on raske, valus, vaevarikas ja õudne, siis tavateadvus võib mõelda mida iganes positiivset, aga kogemus tulebki raske, vaevarikas ja valus. Selleks, et mõttejõul saaksid muutused aset leida tuleb ümber programmeerida alateadvus. Alateadvus loob placebo või nocebo efekti –see ongi sinu tulemus. Ehk tähtis on: mis toimub alateadvuses. Positiivsel mõttel tavateadvuses on positiivne mõju ainult siis kui alateadvus on häälestunud samale lainele.

Delfiinienergia pole kõige kõrgema sagedusega energia, kuid see on meile üks parimaid Maa peal duaalses reaalsuses kätte saada olev energia, mis meid suudab füüsilisel tasandil toetada ja tõsta välja alateadvuse hirmudest. Lisaks aitab selles energias viibimine lastel kergemini Maa peale tulla kui nad saavad maanduda hõredamasse ja hirmu vabamasse energiasse.


Kontakti saab luua kaugteel


Selleks, et delfiinienergiaga kontakti luua ei ole vaja nendega füüsilist kokkupuudet. Piisab naturaalsete delfiinihelide kuulamisest, nende ühisväljaga kontakti loomisest ja meditatsiooni teel telepaatilisest suhtlusest. Otsene kontakt tekib ka piltide või loodusfilmide vaatamisest. Võib omale appi kutsuda ka väedelfiini või vaala, kes sinu sünnitust oma energiaga toetab ja sinu keha tervendab.

Lisaks on delfiinienergia palju aidanud ka autistlike lapsi. Näiteks aitab see neil rahuneda, õhtuti paremini magama jääda ja tuju tõsta. Üks ema kirjutas lausa mureliku kirja, et peale seda kui võtsin kodulehelt delfiinimuusika maha oli neil kodus õhtuse magama minekuga suur mure. Õnneks on tänapäeval palju salvestatud naturaalseid helisid, mida leiab iTunes’ist, Spotifyst, YouTube’ist, BandCampist jne.


NB! Kindlasti valige delfiinienergia vabast loodusest, sest delfinaariumides on madala sagedusega kannatuste energia, millest kirjutan mõnes järgmises postituses pikemalt.
851 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page