top of page

Raamatud saabusid!

Juhhuu! Raamatud saabusid trükikojast! Esikaas on nii ilus taas, et ma kohe minestan rõõmust. Mul on maailma parim graafikakunstnik Kädi Rist, kes loeb ideid telepaatiliselt.





Seal hulgas on “Täheinimeste” kõrval saadaval ka “Hinge valede nõiaringi” teine eestikeelne kordustrükk, mis on müügil meie e-poes www.algolemus.com/shop (hinnaga 20 €).

Varasemale müügiedule tuginedes saime sel korral kokkuleppele ka Rahva Raamatuga, mis tähendab, et edaspidi on võimalik kõiki minu raamatuid leida üle Eesti nii Apollodest kui Rahva Raamatutest (hinnaga 24,95 €).


Püüan peatselt korraldada ka mõne müügipäeva kohapeal Stuudios, kust on võimalik muuhulgas soetada Hingekaartide viimaseid eksemplare, sest nende teine kordustrükk on samuti peatselt läbi müüdud.


Kõik ettetellijad peaksid lähipäevade jooksul saama oma raamatud kätte Itella Smartposti pakiautomaatidest. Välismaa tellijatele, kes on saatnud oma korrektsed andmed on samuti arved teele pandud ja esimesel võimalusel tegeleb meie logistikafirma koostööpartner teile kauba kättetoimetamisega.

💛

133 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page