top of page

Kaksikleegi egregorist

Updated: Apr 21


Viimasel ajal on palju välja ilmunud neid, kes arvavad, et iga nende armumine on kaksikleek ja sama palju leidub eksperte, kes väidavad, et kaksikleeki pole olemas ning inimesed üritavad ennast lihtsalt põnevaks teha. 


Mina ütlen järgmist. Need, kes väidavad, et kaksikleeki pole olemas, pole kaksikleegi suhet oma elus kogenud. Ka kõige skeptilisemast uskumatust saab kaksikleegi teooria kinnitaja kui ta on seda müstilist ühendust omal nahal kogenud. 



Pildi autor Espace Stellaire/ Kaksikleegi egregor on sama sürreaalne nagu see pilt siin!


Kui inimesel tekib kaksikleegi ühendus, siis ta ei küsi ega mõtle, kas tegemist võib olla kaksikleegiga, vaid ta teab, et see on midagi, mis asub väljaspool loogilisi piire. Ükskõik kui sügav on kellegi armumine, siis iga teine päris kindlasti kaksikleegi ühendust ei koge, sest kaksikleegi kogemust omavad üksikud. 


Ma olen kaksikleegi teemadest kirjutanud põgusalt oma raamatutes ja artiklites. Sellel korral avan teistsuguseid vaatenurki, mis mõnda paneb mõtlema, teisele annab vastuseid, kolmandale tekitab vastakaid arvamusi jne. 


Esiteks tuleb aru saada, et kaksikleegi suhe ei ole honeymoon, mis algab vastastikkuse sümpaatiaga ning mille armumise faasis veedetakse koos palju aega ja kingitakse teineteisele oma süda. Vastupidi. Kaksikleegi kõige esmasem suhtlus algab sageli hoopis teineteise solvamisega, mil üks ütleb midagi teravat või sobimatut ja teine jääb sellesse kinni. Edasi jääb mõlema vahele energeetiline ühendus, mis ei lase teist osapoolt või tema solvangut unustada. 


Teiseks tuleb mõista, et kaksikleegid ei ole nagu ühemunaraku kaksikud. Nad erinevad teineteisest nagu päev ööst. Nad pole teineteise maitse, nad ei vaataks iial sellist meest või naist. Neil on teineteisest kardinaalselt erinev elustiil, maailmatunnetus, muusika või kodusisustus maitse, vastupidised uskumused, tõekspidamised, kogemused jne. 


Kaksikleekidel pole sinuga samasid harjumusi, aga on sinuga samad omadused.

Näiteks sarnaste omaduste pinnalt te võite mõlemad olla iseseisvad, isepäised, go-getter tüüpi, otsekohesed või vastupidi diplomaatilised, tulised, kirglikud või rahulikud, tuimad, kiiresti-kergesti solvujad, vaidlejad, võitlejad vms. 


Pinnapealselt vaadatuna mõistuse tasandil on sinu kaksikleek sulle 180 kraadi kõige sobimatum partner, mille terve mõistus lükkab eemale. Minnes sügavamale südame tasandile on sinu kaksikleek sulle 180 kraadi kõige sobivam fulfillment, mida sa sisimas tead, aga mõistusega keeldud uskumast. 


Kui kaksikleegid viibivad mõistuse tasandil, siis nad keeravad teineteisele selja ja välistavad omavahel igasuguse teema. Kui kaksikleegid viibivad südame tasandil, siis terve maailm peatub ja vaatab neid abitult pealt. 

Üldjuhul viibitakse samaaegselt südame tasandil üpris harva. Sagedamini üks on mõistuse tasandil ja teine südame tasandil ning vastupidi. See toob kaasa push & pull suhtestiili, mil üks lükkab eemale ja teine tõmbab tagasi lähemale. 


Paljudele on see arusaamatu ja kurnav ning tullakse rääkima, kuidas teine tõmbab energiast tühjaks. Tegelikult mõlemad osapooled väsitavad end läbi obsessiivsuse kui ei oska oma tähelepanu juhtida ja üleliigset energia potentsiaali paigutada/ ära suunata. Inimest saab väsitada ainult tema enda obsessiivsus, mitte teine inimene. 


Mul on eraldi kaksikleegi test-grupp, kellele aeg ajalt puistan erinevaid harjutusi, millega katsetada kaksikleegi suhte piire. Kõik minu Stuudio kliendid, kes on avaldanud soovi, on saanud proovimiseks mõned harjutused enese juhtimiseks ja piiride kehtestamiseks. 


Milleks need kaksikleegi harjutused?


Alustame sellest, et mõista, mida selle kaksikleegi suhte olemus endast kujutab. 


Mina leian, et kaksikleegi ühendus tuleneb eraldi kaksikleegi egregorist, mis manipulatiivse energiasüsteemina viib kokku omavahel täiuslikud polaarsused, aga ta teeb seda vales ajastuses, sobimatus eluliinis, veelgi sobimatul elujoonel. 


Kusagil teises ajastuses, sobivamas eluliinis ja elujoonel oleksid need kaks kõige täiuslikumad harmoonilised partnerid. Aga mitte kaksikleegi egregori kaudu! 


Kaksikleegi suhe ei alga kunagi selliselt, et mõlemad saavad vabalt deitima asuda, seejärel suhtesse astuda ning happily ever abielluda. Tõttöelda kaksikleegid ei sugarcoat'i teineteist eriti, sest see müstiline side on midagi sügavamat kui üksteise imetlemine.


Kaksikleegi suhe algab esiteks ootamatult! Tuleb nagu välk selgest taevast ja pöörab su maailma pahupidi. Tegemist on massiivse šokiseisundiga, sest sügav teadmine, mida enesele tunnistada ei taheta, rabab su jalust. Sageli on see nii sobimatus ajastuses, mil üks või mõlemad on abielus teistega, hõivatud õpingute või tööga, ära kolinud teise maailma otsa, vastutavad millegi suure eest jne. 


Sageli on kaksikleegi suhe platooniline pikki aastaid enne kui jõuab füüsilise kokkupuuteni. 

Kaksikleeke ühendab intensiivne telepaatiline katkematu side. Ükskõik kui palju on meie kaksikleegi test-grupi osalejad püüdnud harjutuste abil seda ühendust katkestada, siis õnnestunud on see üksikutel ja sedagi mitte täielikult, vaid ajutiselt. 


Seksuaalselt on kaksikleegid (kes teinteisele omast arust ei sobi) võimelised saama orgasme mõttejõul või suudeldes. Seda on enamus naised Stuudio test-grupis kirjeldanud.


Siiski inimeste energiate matchimine ebasobivasse ajastusse ja elu liinile/ joonele on väliste jõudude manipulatsioon.

Kui mõlema vahel on konstantne error, ollakse kurnatud, üleväsinud, üle tüdinenud, üle mõtlevad, üle tundvad, ühest äärmusest teise kalduvad, siis on see ebaterve energiate laiali paiskamine. Kumbki osapool sellest ei väestu. Kui inimene paiskab endast energiat välja, siis väestuvad sellest ainult välised jõud, kes kogu mängu orkestreerivad.


Kaksikleegi mustris on sagedasteks joonteks eriarvamused, eriarusaamad, vaidlemine, solvamine, solvumine, võistlemine, võitlemine, konkureerimine, ärategemine, arusaamatused, möödarääkimised, teineteise põlgamine, vigade otsimine, mahategemine, lugupidamatus, austuse puudumine jne. 


Ometi iseloomustab seda ühendust kinnisidee teisest: “Koos olla ei saa, aga lahti lasta ega unustada ka ei suuda.” 

Kõikidele erroritele vaatamata kaksikleegid jäävadki tõmbuma teineteise poole, isegi kui nad seda tuhat korda enda sees tühistavad. 


Teineteist võidakse ära “tühistada” aasta kümneteks, kuid minu test-grupi liikmete seas leidub ka neid, kes ütlevad, et see on side, mis jääb kestma isegi 18 aastat hiljem. 


Ebatervet vaimselt kurnavat suhet õigustavad paljud kui mingit “püha lehma” või püha liitu, aga vaimses põrgus pole midagi püha, seega mina soovitan olla lihtsalt teadlik ja mitte oodata sellest suhtest õnneliku lõpuga liitu. Kui see tuleb siis tuleb, aga kui ei tule, siis ei tule. Oma elu tuleb teisest sõltumatult edasi elada. 


Kui tahta väga midagi sellest suhtest õppida, siis eksisteerib kaksikleegi egregoris kaks õppetundi: "See, keda solvatakse ja kellega lugupidamatult käitutakse, peab õppima enda väärtustamist. See, kes on sõjaka solvaja rollis, peab õppima teiste inimeste väärtustamist." Neid õppetunde ei pea kaksikleegid koos tegema, vaid teineteisest eraldudes ja iseendale keskendudes.  


Test-grupi harjutused ongi sellised, kuidas ennast egregorile kinni panna, ära lõigata, alateadvust lukustada, oma energiat kontrollida ja suunata. Selleks, et mitte jagada "mängus" oma ressursse välistele jõududele.


Tuleb mõista, et kaksikleegid ei pea olema suhtes, kontaktis ega abielus! See pole eesmärk. 

Kui kaksikleegid jõuavad individuaalselt mõlemad sellisesse ajastusse, elu joonele/ liinile, kus tekib yin & yang ehk polaarsuste terviklikkus, siis saavad nad ka harmooniliselt kokku ning tekib orgaaniline ühinemine täiuslikuks liiduks, kus partner tundub iseenesest loogiline, mitte enam arusaamatu, kättesaamatu, võimatu. See on tasand või etapp, kus ühinetakse ilma erroriteta.

 

Saades kaksikleegi egregorist ja väliste jõudude manipulatsioonidest teadlikuks on võimalik õppida ennast paremini juhtima ja teadlikumalt oma energiaid koos hoidma. 


Mitte keegi ei peaks taluma ühendusi ja suhteid, kus temast lugu ei peeta, teda ei hinnata, puudub austus ja aktsepteerimine. Ükskõik, kas tegemist on kaksikleegiga, karmalise suhtega või hingesugulasega -suhetes, milles sind ebaõiglaselt halavasti koheldakse, sinusse lugupidamatult suhtutakse, sellest tuleb lahkuda kohe, mitte homme, ülehomme ega üle-üle homme. 


Sa ei tea, mida tulevik toob, sest tulevik on muutuv. Aga sul on võimalik oma elu elada nüüd ja praegu hästi kujundatud enesetundes, mida tuleb teadlikult läbi oskusliku tähelepanu paigutamise luua. 


Kui sa selle pika artikli läbi lugesid ja mõni punkt sinu kohta ei käinud, siis tõenäoliselt sul polegi kaksikleeki. Suvaline armuke ei ole sinu kaksikleek. Sinu sala sümpaatia ei ole sinu kaksikleek. Sinu imeliselt alanud romaan ei ole sinu kaksikleek. 


Sinu kaksikleek on egregor, mis on tõmmanud sind ebaloogilise, ebavõrdsuse, ebaadekvaatsuse, mõistuse vastasuse, errorite ja takistuste keskele, mida iseloomustavad obsessiivsed käitumisjooned ja vaimselt ebastabiilne tundeelu, mis kipub tsükliliselt korduma, kuni sa ise sellele lõppu peale ei tee. Ometi sa viibid ka kõige sügavamas armastuses, mis kujuneb aina enam tingimuste vabaks.


Kui sa oled kaksikleegi suhtes, siis keskendu iseendale. Kui sa jõuad iseendaga täiusesse, siis jääb usaldada Kõiksust, et ka ülejäänud täius saab sind täiendama tulla. 

Kaksikleegi liit, mis jõuab kunagi peale suurt sisemist individuaalset tööd abieluni on teineteise täiendamine, mitte lõhkumine. See tähendab, et ollakse kaksikleegi egregorist hoopis välja astunud ja 5Ds ennast lahutanud, et kaksikleegi egregori väliselt uuesti mõjutusteta ja sõltumatul kujul selle sama partneriga ühineda.


Keskendudes teisele asud kaksikleegi egregoris. Keskendudes iseendale, astud kaksikleegi manipulatiivsest egregorist välja.



Ilona Karula

Eluvaim kirjastuse instagram: https://www.instagram.com/eluvaim

1,465 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page