top of page

See kurikuulus ohvriroll

Updated: Jun 9, 2018

Viimaste musta maagia sündmuste keerises olen saanud palju toetavaid kirju, välja on tulnud täiesti hämmastavaid paljastusi ja ootamatut infot, mis ühel hetkel paneb õhku ahmima, järgmisel hetkel südamest naerma ja samal ajal kaastundesse laskuma.


Ma võiksin olla bitch ja riputada need isikud avalikku häbiposti, aga ma ei tee seda, sest ma ei ole kole inimene. Pealegi on neil niigi kole olemine kui saevad iseendal parasjagu jalgu alt. Minul ei ole siin midagi lisada. Olen ka arvestanud, et kui tegutseda sellises mastaabis, siis tuleb valmis olla, et neid pahasoovijaid võib olla rohkem kui mitu ja kui iga asja peale oh ja ah teha, siis ei tuleks üldse selliste asjadega tegeleda. Mida on teistele pakkuda kui ise olla kahel jalal kõndiv mure?

Minu töö ei ole selgrootutele, kes roomavad võõraste jõudude külje all. Sellist tööd saavad teha ainult tugevad, kellel on enda tiivad ja käsutuses enda kõrgem jõud. Minu eesmärgiks on äratada ka teistes nende signatuur jõud, et ka nemad hakkaksid kord kasutama enda tiibu, et mitte kaasa lennata kellegi nokal. Pealegi milleks kulutada oma aega musta maagia peale, et teistele midagi halba teha kui samal ajal võiks arendada oskusi, kuidas iseenda jõudu kasvatada, et seeläbi luua iseennast ning oma elu paremaks.





See kurikuulus ohvriroll


Järgnev postitus keskendub ohvrirollile, mis kipub meis kõigis aeg ajalt võtma pearolli, mil tuntakse, et meile on tehtud liiga, meiega on käitutud halvasti ning keegi teine on süüdi. Eks ta sellises varjundis toimibki, et teise inimese sihilik pahatahtlikkus avaldab teatud sorti mõju, mil võetakse sügav solvumine enda sisse, toidetakse salaviha ja kasvatatakse kättemaksuhimu, lootes salamisi, et teisel läheks halvasti. Ja kerge on pilduda kõrvalt sõnu, et ära tee välja, unusta. Seda viimast olekski just kõige vajalikum teha, aga seda saame rakendada ainult siis kui me eemaldame probleemist enda isiku ehk sa lased vabaks iseenda ja sinuga kaasas oleva negatiivse energia, mis saab hakata liikuma täpselt selles suunas kuhu vaja.



Pihta saab ainult see, kellel on nõrk auraväli. Tugeva auraväljaga halb energia kohale ei jõua ega mõjuta vaid põrkab jõuliselt omaniku juurde tagasi.



Isekus paneb solvuma ja teeb nõrgaks


Mida tihedamalt solvutakse, seda isekamad ollakse, sest kõike seotakse oma isikuga ja ennast isikustatakse üle. Solvumise füüsilise keha piirkonnaks on nina ja põskkoopad, kuhu talletub solvumisest kuhjuv energia, mis seistes muutub tahkeks ja väljendub füüsilise tasandi haigustena ehk nohu või isegi ägeda põskkoopa põletikuna. Nina näitab, kuidas me näeme ainult iseennast ühes hetkes, otse oma nina ette, aga mitte kuhugi kaugemale ehk me oleme ninakad, isekad ja piiratud. Kui enda ületähtsustatud isikuga tegelema ei hakata, siis lõpuks koonduvad pinged ka mujale kehapiirkondadesse, mis päädivad juba tõsisemate haigustena, millel on fataalsed tagajärjed.


Siinkohal tahaksin ma meelde tuletada vana head tõde: kes asetab ennast ohvrirolli on alati kaotaja, kes tuleb ohvrirollist välja on võitja!



Miks? Kes tunneb ennast kellegi teise käitumise pärast halvasti, see laseb ennast sellel teisel inimesel juhtida. Sa võtad vastu halva emotsiooni, mis paneb sind õnnetuna tundma ja läbi selle õnnetu tunde lood sa ka endale ise veel õnnetumat reaalsust. Seotus teisega kontrollib sind ehk sa lased ise teisel juhtida, kas sul on hea või halb. Võta nüüd ennast kokku ja tuleta omale värskelt meelde: kõik, millele keskendud, seda sa toidad ning kasvatad. Sa ei pea tegelema mitte andestamise ega unustamisega, vaid sul tuleb tegeleda sind valitseva tundeenergia ümber transformeerimisega ja mäletamisega, et õppida asjadele hoopis laiema pilguga vaatama. Siis saad öelda, et asi on sinu jaoks lahendatud ja sinu sees valitseb rahu ja vanad teemad sind enam ei kõiguta.



Kuidas vabaneda kõige kiiremini vihast, kättemaksuhimust ja solvumisest? Tuleta omale meelde järgmisi elutõdesid, mis toovad su koheselt ohvrirollist välja:


1. Kõik, mida inimene teeb –teeb ta iseendale. Energia on koguaeg ringluses ja kõik hea või halb tuleb inimese juurde ringiga tagasi. Mida välja annad seda tagasi saad. Seega ära vaeva oma pead, kuidas teisel läheb, vaeva oma pead, kuidas sinul endal läheb. Olles teiste vastu hea oledki sa enda vastu hea.


2. Alandades teisi alandad sa iseennast. See, kes teist alandab, naeruvääristab ja halvustab vaevleb ise palju suurema ebakindluse ja madala enesehinnangu käes kui see, kellest sarnast pilti üritatakse maalida. Läbi halva otsimise teistes püütakse alateadlikult oma olematut enesehinnangut tõsta ja ennast parema, targema, õigema ja tublimana näidata. Vajatakse objekti, kelle najal “särada." Võta seda pigem komplimendina kui üks hägune plekk üritab sinu arvelt särada.


3. Hävitades teisi hävitad sa iseennast. Tsiteerides Buddha: “Kellegi vastu viha pidada on sama hea kui võtta ise mürki ja loota, et teine sellest ära sureb.” Iga negatiivne mõte lõhub ainult sind ja mitte kedagi teist ning kui inimene märguannetest aru ei saa, siis muutuvad eluhoobid üha füüsilisemaks, kuni traagiliste sündmusteni välja, mil inimene lõpuks aru saab ja elule teise pilguga vaatama hakkab. Pole ühtegi inimest, kelle süda poleks läbi traagilise sündmuse avanenud.


4. “Väikesed inimesed” hauvad kättemaksu, suured inimesed jätavad kogu musta töö Karma hoolde. Karma ei jäta kedagi vahele ja praegu töötab see kiiremini ja jõulisemalt kui kunagi varem.


5. Sul on alati kolm valikut: aktsepteeri, muuda, jäta! Kui sa aktsepteerida ei saa, siis muuda. Kui sa muuta ei saa, siis jäta. Ongi kõik!



2,648 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page