top of page

Väe paaridest ja topelt väest



Palju räägitakse väe paaridest, kes on koos loovalt vägevad ja energeetiliselt tugevad. Mina soovin rääkida väe-partnerluse sisust ja toimimise seaduspärasusest.


Väe paariks saab nimetada partnerlust kui naine suudab 100% kõigi oma meeltega ja kogu energeetikaga pühendada oma sügava armastuse väe mehele ehk ta seisab oma väega mehe selja taga. Ja vastupidi. Mees suudab 100% pühendada kogu oma armastuse väe naisele ehk ta seisab naise selja taga. 






Sellisel juhul tekib mehe võimusesse topelt vägi ja vastupidi, ka naises ärkab topelt jõud. 


Vastavalt mehe/ naise isikliku väe tugevusest sõltub topelt väe tugevus. 

Kui mõlemad partnerid suudavad 100% kõigi oma meeltega ja kogu oma energeetikaga pühendada oma sügava armastuse väe teineteise seljataha, siis tekib sellest topelt väe kolmainsus, mis tähendab, et topelt vägi on sinul, minul ja MEIL ühiselt. Sellise võimsa partnerluse puhul hakkavad paari elus aset leidma maagilised kogemused ja edukad võimalused, sest pole midagi võimsamat kui omavahel ühendatud väed. 

Näiteks mida väekam naine seisab oma suure armastusega mehe selja taga, seda paremini läheb mehel oma ettevõtmistes. Mida väekam mees seisab oma suure armastusega naise selja taga, seda paremini läheb naisel oma eneseteostuses jne. Tekivad topelt-vägi, topelt-raha, topelt-võimalused.


Topelt vägi tekib ka siis kui ainult üks osapooltest pühendab kõik oma meeled ja kogu oma energeetika täies armastuse väes oma partneri selja taha, hoolimata, et partner sama vastu ei tee. Sellisel juhul saab partner enesele topelt väe, aga ühepoolselt, mis mõjub saajale väestavalt, aga andjale koormavalt. Siis on temal toplet vägi ja sinult lihtsalt enda vägi. Kui üks osapooltest ainult toidab teist oma väega, ilma, et tema seljatagust vastu toetatakse, siis jookseb andja lõpuks eluenergiast tühjaks ja haigestub või lõpetab emotsionaalses/ materiaalses kuristikus. 


Siinkohal tuleb olla väga teadlik, kelle seljatagust te toidate.


Olen kohanud mitmeid naisi, kes on armunud mehesse, kes on seotud juba kellegi teisega. Naised kiirgavad kogu oma väe ja jõu selle armastatud mehe seljatagusesse. Mehel lähebki hästi ja ta särab suurepäraselt oma topelt-väes, aga elu naudib ning tähelepanu pöörab ainult sellele teisele naisele, aga mitte sulle. Ta isegi ei mõtle su peale. Sa oled suvaline naine teiste suvaliste seas. Sina oma suurte tunnetega jääd järjest vaesemaks, jõuetumaks ja väetimaks, samal ajal kui mehe elu rikastub ja ta tõuseb tippu.


Pole ilmaaegu laevadele pandud naiste nimesid ega seisa põhjuseta naised meeste kõrval hasartmängu laua taga. Naisi võetakse kaasa tähtsatele kohtumistele ja suursündmusele, sest mehed intuitiivselt teavad, kuidas armunud naise tähelepanu, energeetiline kohalolu ja kõigi meeltega pühendumine toob neile küllust, õnne ja edu.


Kui naised on sellest aru saanud ja lõpetanud suhtekolmnurgas osalemise, milles neid ei austata, kus nad on lihtsalt niisama tähenduseta naised ning nad on lahkunud mehe seljatagusest, siis on sageli kadunud ka mehe topelt-vägi ning mees on pidanud iseseisvalt oma individuaalse väega hakkama saama.

Kellel endal on tugev vägi, see on individuaalselt edukas, aga topelt-väe kadudes on ka mõne mehe sissetulekud kolinal kukkunud või mõningatel juhtudel isegi nulli jooksnud.

Kui sa toidad seotud (abielu)mehe seljatagust oma energiaga, siis on see sama, nagu sa peaksid üleval võõrast perekonda. Seetõttu on väga oluline jälgida, kuhu ja kellele sinu energia voolab ning mida sa sealt vastu saad.


Oma väge saad sa võimendada, kui hoiad selle sihipäraselt koos ja suunad seda eesmärgipäraselt välja. Sinu energia on kõige väärtuslikum valuuta, seega vali hoolikalt, kuhu sa oma energiat investeerid. 

Minu käest on sageli küsitud, et kuidas oma partnerit toetada, et tervel perel läheks paremini, edukamalt ja rahuldust pakkuvamalt. Toetada saab ainult läbi tõeliste, mitte teeseldud ja välja punnitatud tunnete.



  • Tuleb lõpetada endale valetamine ja partneri ees teesklemine, et sa pühendud ja armastad oma partnerit kui sa tegelikult seda ei tee või on su tunded jahtunud, sest pikemasse suhtesse on tekkinud kire kustutanud rutiin.


  • Tuleb hakata reaalsusele otsa vaatama ja oma suhet parandama kui sinu suhtes puudub kvaliteetne seks, sügavad vestlused ja hingeline ühendus. Kui sul on igav ja sa otsid rahuldust väljastpoolt, siis on sinu suhtega halvasti, isegi kui sa püüad ennast veenda, kuidas kõik on hästi.


  • Tuleb vahet teha hästi toimival ja heal suhtel. Soe söök, puhtad toad, olme lahendamine ja ühine kinoskäik võib olla hästi toimiv suhe, aga see ei tähenda head suhet, kus mõlema vajadused on maksimaalselt rahuldatud. 


  • Tuleb teadvustada, et armastuse, pühendumise ja kõigi meeltega kohalolemise saab oma suhtesse tagasi tuua. Selleks on vaja teha suhtega tööd, milleks on erinevaid teraapia ja koolitustega seotud võimalusi.


  • Tuleb taastada emotsionaalne lähedus ja hingeline ühendus. Jällegi on soovitav koolitustel osalemine, mis annaks suhtele uusi vaatenurki.


  • Tuleb upgrade'ida partneriga oma seksuaalsust. 


  • Tuleb lõpetada põnevuse otsimine väljastpoolt suhet. Põnevus asub suhte sees kui partnerid on loomingulisemad ja avatumad uuendustele. 


  • Tuleb ennast austada ja lahkuda suhtest, milles sind ei austata, sinust ei peeta lugu, kus ei soovita midagi paremaks ega uuenduslikumaks muuta. Igasugune upgrade'ist keeldumine on suhte surm. 

  • Tuleb mõista, et mõni suhe ongi läbi ja sellest on tervislikum lahku minna, et anda endale uus võimalus kellegi teisega.


  • Tuleb mõista, et mitte keegi meie elus ei ole iseenesest mõistetav.


  • Tuleb õppida oma kauaaegsesse partnerisse üha uuesti ja korduvalt armuma. Kui sa seda ei suuda, siis sul puudub tuleviku perspektiiv ja sa teeskled oma suhtes rahulolu.


  • Tuleb mõista, et ühepoolne andmine on nagu aeglane surm, mil sa kuivad keset kõrbe janusse. 


  • Tuleb pühenduda ainult neile suhetele ja teemadele, mis sinu sisemist allikat täidavad. Ainult täitunud allikas saab kustutada teise janu. 

  • Tuleb mõista, et sinu vägi toidab seda, kuhu ta on suunatud. Kui sa oled ebaedukas, siis suuna oma vägi endasse ja alles seejärel partnerisse.

  • Tuleb teadvustada, et valesse inimesse armumine viib sinult su väe. Abieluväline armumine võib viia kogu su perelt jõukuse, tugevuse, edu ja väe!

  • Armastavast pühendunud naisest võib sõltuda mehe edukus ja armastusega pühenduvast mehest naise eneseteostus.

  • Kui sa soovid perega olla hingeliselt ja materiaalselt edukas, siis tuleb mõlemal partneril suhtes pühenduda 100% üksteise seljataha, kogu oma armastuse väega. Seda ei saa teeselda. Seda saab ainult suhtega töötades uuesti üles töötada.


Ma usun, et paljud naised said sellest artiklist omale mõtteainet, kainestust ja vastuseid, sest minu naiste loengutes on see teooria enamust kõnetanud ning paljud on jaganud, et nad on kõike seda juba kogenud ning alateadlikult teadnud, mille mina lihtsalt suutsin vormistada sõnadesse.



Ilona Karula

Eluvaim kirjastuse instagram: https://www.instagram.com/eluvaim



940 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page