top of page

Uued taimespreid meie e-poes!



Meie e-poe valikusse on lisandunud taimesprei "Magus elu". Armastan seda Stuudios enne sündmusi kõige enam kasutada.


“Magus elu” on sõna otseses mõttes magus, mänguline ja lõbus, luues tuppa hubast, kodust ja meeldivat aroomi. Sobib hästi tuju tõstmiseks ja meeleolu parandamiseks.


Mõjult on sisemiselt soojendav, seisvaid energiaid liikuma panev, elujõu vibratsiooni võimendav, temperamenti äratav. Peletab loidust, laiskust, motivatsioonipuudust. Annab energiat ja lisab elujõudu. Põletab negatiivseid energiaid ja hoiab kurja eemal. Sobib edumeelsetele ja sihikindlatele.






Saadaval on ka taimesprei "Hea tuju".

“Hea tuju” sobib suurepäraselt kehva tuju ja kurva meeleolu peletamiseks. Aroomilt magusapoolne, aga samas värskendav ja kirgastav. Leevendab stressi, tõstab tuju, muudab keha plastiliseks ja energeetika voolavaks. Võimendab naiselikku veetlust ja mehelikku õrnust. Vabastab pingetest ja jäikusest.



"Taimespreid" on kokku segatud esmaklassilistest eeterlikest õlidest, destilleeritud veest ja orgaanilisest säilitajast.


Valikus on "Kõrge sagedus", "Puhas aura", "Rahustav mets", "Kolmas silm" ja meie uuemad tulijad "Magus elu" ning "Hea tuju".


Taimespreisid pihustatakse ruumidesse või enda ümber.


Kuigi spreid on meelidva lõhnaga on nende sügavam eesmärk mõjutada erinevate taimede vibratsioonide koosluse abil ümbritsevat reaalsust, et puhastada ruumi energeetikat, tervendada aurat, tõsta sagedust, luua meeldivat meeleolu ja üldist head enesetunnet.


Taimespreid leiate siit: https://algolemusshop.com/

Kuna tegemist on käsitööga, siis on taimespreisid Stuudios ja e-poes saadaval piiratud koguses.



107 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page