top of page

Uue ajastu lapsed. Kes nad on ja miks nad uued on?




Olles viimased kaheksa kuud puutunud kokku oma töös lastega olen saanud uurida, mis on see nende eripära, et nad on meist tundlikumad tajujad ja teadlikumad tegijad.


Tegelikult oleme kõik mõnes mõttes uue ajastu lapsed, sest kui meie siia kehastusime oli ka sellel hetkel uus aeg. Kuna energia on muutuv ja liikuv, siis on koguaeg mingi teine aeg ja uued energiad. Küsimus on selles, et kui vähe või palju on meie hingeenergiat juba varasemalt manipuleeritud ning millisele pinnasele me maandume ehk milline on meid ümbritsev keskkond lapsepõlves. Millised energiad sellel hetkel Maad ja meie igapäevaelu domineerivad jne.


Inimese teadlikkus ja võimete potentsiaal sõltub ainult sellest kui kitsas või lai on tema signatuurteadvus. Madalamates sagedustes teadvus tõmbub kitsamaks, kõrgemas sageduses on võimalus jääda laiema teadvuse juurde. Igaühe ligipääs oma signatuurenergiale asub meie pea kohal keha läbistavas energiakanalis. Kui teadvus on kitsas on kanal kitsas. Kui laieneb kanal tekib ligipääs laiemale teadvusele ehk igasugustele ülivõimetele, mis polegi nii ülim vaid mis peaksid olema meie loomulikud võimed. Läbi selle nn. kanali liigub energia füüsilisele tasandile ja füüsiliselt tasandilt välja. Seepärast nimetatakse ka info vastu võtmist kanaldamiseks. Seega oleme kõik nii kanalid kui kanaldajad, kuid küsimus on selles kui puhtad ja teadlikud kanalid me oleme. Kas energiainfo liigub mõjutusteta sõltumatul kujul enda signatuurteadvusest või teistelt energiavormidelt, kelle taga seisavad erinevad ergregoride teadvused.


Kui rääkida lastest, siis enamus lapsi on suutelised kuni jäävhammaste saabumiseni püsima üsna laia teadvusseisundi juures. Teadvusseisundi üheks peamiseks mõjutajaks füüsilisel tasandil on alateadvus (loe tehisteadvus), mida sihilikult käiakse täitmas erinevate programmidega, et inimolendit ankurdada kitsamale teadvustasandile. Olen viinud ligi tuhande inimese seas läbi küsitluse lapsepõlve tüüp-unenägude kohta, mida kõik näevad ja mis oma loomult on korduvad ning õõva tekitavad. Sealt olen ka saanud reaalse kinnituse, kuidas läbi unenägude meie alateadvusega manipuleeritakse, et sisestada sinna infot, mis juhib inimest eemale oma tõelisest olemusest.


Ja mis seal alateadvuses siis pesitseb? Ikka ellujäämisinstinktid, mille režiimi valitsevad erinevad hirmuenergiate programmid ja see hoiabki sagedust all ning teadvust piiratud tasandil. See on ka põhjus, miks väga avatud teadvusega siia kehastuvad lapsed “sokutatakse” rasketesse peredesse kehastuma, kus on keeruline lapsepõlv, palju agressiivsust, vägivalda, negatiivseid energiaid. Ikka selleks, et neid võimalikult palju lõhkuda. Piltlikult öeldes on nad nagu lastekodulapsed, kes jagatakse ühe väga kindla süsteemi poolt kasuperedesse elama, sest kui selline laps peaks saama kasvada avardunud teadvusega vanemate juures, siis on see teatud jõududele väga ohtlik. Ainus eesmärk siin on meie energeetilist DNAd solkida ja kes ning kui palju kellega lapsi saab on absoluutselt kontrollitud, mida meie tunneme reinkarnatsiooni nõiaringina.

On väga harvad juhused kui selline laps saab kehastuda kahe täheinimese juures. On suur õnn kui vähemalt üks vanematest on teadlikum. Seepärast tunnevad need lapsed end tihtipeale oma perekonna ja sugulaste keskel võõrana, nad ei haaku Maa ega siinse ühiskonnaga. Nad saavad alati kõigest omamoodi aru, neil on teine maailmatunnetus ja taju. Nad tunnevad end alati üksi, olenemata kui palju sõpru ja inimesi võib neil ümber olla. Tundsid end ära, oled ehk üks neist?


Meile etendatakse osavalt, kuidas peame läbima palju õppetunde, sest meil on vaja areneda. Maa peal kutsutakse selliseid sarikehastujaid lausa vanadeks tarkadeks hingedeks. Ma kommenteeriks omalt poolt, et vanad võivad need hinged olla küll, aga tarkus on juba küsitav. Iga inkarnatsioon antud olevasse süsteemi muudab oluliselt meie energeetilist DNAd, millest sõltub paljuski meie teadlikkus ja ligipääs lõppematule potentsiaalile. Minu kogemus täiskasvanute ja lastega on näidanud, et mida vähem on suudetud meie hingeenergiat manipuleerida/transformeerida ehk mida vähem on hing siin süsteemis kehastunud, seda teadlikum on inimene ning avardunum on tema puhas sõltumatu ühendus kõikvõimalikkusega ehk oma signatuurteadvusega. Seega need nn. noored hinged, kelle energeetiline DNA on veel rikkumata ja nad on seetõttu väga võimeka energiapotentsiaaliga ongi tähelapsed, uue ajastu lapsed, ülivõiemtega lapsed ja üldse väga teadlikud olendid inimkehas, kes on manipuleeritud kehastuma siia ainult selleks, et saada nende energiapotentsiaal teatud jõudude poolt kontrolli alla, et järgmine energiamängu kehastus oleks reinkarnatsiooni süsteemi poolt juba veelgi isemajandavam. Ehk uue ajastu lapsed on need, kes on siin süsteemis uued.


Kes ja miks seda teeb? Sellest räägime ja vahetame nägemusi paranähtuste loengutes eraldi. Kuid lühidalt öeldes oleme üks lihtlabane energiaprojekt, kelle pealt käib energia kogumine teatud süsteemide hüvanguks.

2,165 views2 comments

Recent Posts

See All
bottom of page