top of page

Uudised, küsimused ja vastused


Jagan uudiseid ning vastan mõnedele küsimustele.


Palju tuntakse huvi, et millal kaua oodatud sissejuhatav koolitus uuesti toimub, sest kodulehel on kirjas jaanuar 2021.


Hetkel olen sama tark kui teie, sest valitsuse seatud piirangute tõttu avalikke sündmusi korraldada ei tohi. Niipea kui lockdown läbi saab lisan esimese asjana sissejuhatava koolituse kodulehele üles. Kindlasti teeme mitu gruppi. Ühe koolituse planeerime mõnele arginädala õhtule ja teise sätime nädalavahetusele, et osalema saaksid tulla kaugemalt tulijad.


Lisaks annan vanadele olijatele teada, et kellel on põhipraktikates osalemisest enam kui 12 kuud vahele jäänud peavad värskemate teadmiste omandamiseks läbima sissejuhatava koolituse uuesti.

Me areneme pidevalt oma teadmistes ja tehnikates ning energiatöö kontseptsioonid muutuvad koos sellega üha tehnilisemaks.


Siinkohal kasutangi võimalust ja tuletan meelde, milline on Kõiksuse Kanaldused Stuudio mentaliteet.


Stuudio mentaliteet on loomine, mitte tarbimine.


Stuudiost saab teadmisi, mitte elamusi. Meeldejääv kogemus on ainult boonuseks.


Energiatöö õppimine käib tunnetuse treenimise ja metoodika lahti mõtestamise kaudu, et pärast individuaalselt praktiseerides on osaleja suuteline iseseisvalt aru saama, millised protsessid parasjagu toimuvad, miks ta midagi tunneb ja mida on vajalik peenenergiate maailmas orienteerudes eriliselt teada, tähele panna ja märgata. Tasub meeles pidada, et teadmised, mille sisu ei mõisteta on ebavajalikud, kahjulikud või suisa ohtlikud.

Stuudios kohapeal toimuvad praktikad ei aita probleeme lahendada, vaid annavad töövõtted, kuidas iseseisvalt oma probleemid ära lahendada.


Kohapeal on võimalus iseseisvaks praktiseerimiseks teha märkmeid. Sind toetavad mitmed minu poolt kirja pandud raamatud. Aitan alati sinu märkmeid täiendada. Hetkest, mil sa oled võimeline energiatöö kontseptsiooni lahti mõtestama oskad sa taotlusi samahästi ise vormistada, sest need kõik on väga loogilised.


Olen 30 minutit enne sündmuse algust kohapeal, et sinuga personaalselt suhelda ja vastata kõikidele su küsimustele.


Annan parima, et ka foorumis aktiivsemalt suhelda, aga osalejate seas on nii palju arukaid, andekaid ja teadlikke inimesi, kes oskavad samahästi nõu jagada.

Siinkohal tuligi jutuks foorum, et mis koht see on ja miks sinna kõik huvilised sisse ei saa?

Algolemuse foorum on mõeldud Stuudio põhisündmustel osalejatele, kus arutatakse Stuudio ja praktikate siseseid asju. Seega on tegemist privaatsema suhtluskeskkonnaga.


Loodetavasti kogu hullus taandub ja saame peagi Stuudios kohtuda. Olenemata piirangutest on meil olnud toredust täis aasta. Nii minul kui osalejatel on rekordiliselt palju edulugusid ette näidata, sest elu muutub siis kui sa ise otsustad seda endasse tagasi pöördudes muuta.


Foorum on edulugusid täis ja alati kohapeal osalejad ise jagavad. Seetõttu ma ise enam nii väga ei jaga, sest minu suust kuulduna kõlaksid need liigse eputamise ja vajadusena tunnustuse järgi. See etapp on minu jaoks õnneks möödanik. Kõik praktikad on ennast sada korda tõestanud. Aga ühte värskemat lugu pean ma teile jagama, sest see on lihtsalt nii hea.


Möödunud nädala külluse aasta loomise sündmusel osales tippjuht, kes külluse rituaali käigus lisas oma külluse kotikese sisse suure salasoovi, mis oli piisavalt võimatu, aga piisavalt südames. Ta soovis suure-suure summa jagu palgakõrgendust, mille ta suure šokina kohe järgmiel päeval sai. Vot nii!


Uskuge enda võimetesse, kasutage neid ja hoidke meeles, et ainult ENDA VÄGE KASUTADES saab vägi võimenduda, paljuneda ning kasvada.


238 views0 comments

Recent Posts

See All

Stuudio staff müügiks!

Tere kõigile. Võtsin natuke aega, et läbi käia asjad, mis meil Stuudios on ja müügiks lähevad. NB! Kätte saab asjad alates 15. - 30. juuni, sest me soovime veel kohapeal ju kohtuda. Madratsid ja pleed

bottom of page