top of page

Tere, sa oled peaaegu mu ema...



Veidi sellest, kuidas lapse hing kehastumist planeerib.


Reinkarnatsiooni nõiaringis on hing sunnitud valima omale vanemad, mitte vastupidi, et vanemad omale lapsi valivad. Hing pannakse süsteemi poolt fakti ette, et vastavalt õppetundidele maises kehastuses, mida on “arenguks hädavajalik” läbida, tuleb leppida kokku stsenaariumides koos vastavate osatäitjatega. Esmalt on kokkulepped meie tulevaste vanematega, seejärel järgnevad kõik õed, vennad, sugulased, sõbrad, töökaaslased, kuni suvaliste tänaval vastu jalutavate hingedeni välja. Lisaks valib hing omale ka kehastumise perioodi, mille vältel tuleb tal ära kehastuda, et joonduda kõikide Universumi väga täpsete aspektidega, mis annavad talle maiseks kehastumiseks kaasa teatud kindlad omadused. Seepärast võib ka sünnitusel tulla ette “üllatusi”, mil osad lapsed otsustavad tähtajast varem tulla ja teised ootavad viimase minutini või mõned loobuvad sootuks. Sellel ajal toimub neil tähtede vahel väga oluline energeetilne joondumine ning seadistus.

Sealjuures kehastumise ajaline periood välja valitud vanemate juures võib ulatuda mõnest nädalast kuni kasvõi kümne aasta vahele. Ja kui valitud perioodil hing mingil põhjusel kokkulepitud vanemate juures kehastuda ei saa, siis tuleb tal valida teine stsenaarium ja teised vanemad, et mahtuda kehastumise perioodi sisse ära. Samuti võivad lapse hinged vahetada vanemaid ka siis kui vanemad muudavad drastiliselt oma sagedust, sest vahetades sagedust vahetub reaalsus ehk kogu stsenaarium. Näiteks võid tunda enda ümber tütart ja näha teda palju unedes endaga suhtlemas, aga millegi pärast tuleb sulle maisel tasandil hoopis keegi teine, näiteks poeg. See on vahetus. Ja samas ei saa me kunagi lõpuni kindlad olla, et kas see oli aus vahetus läbi vaba tahte või mõni võimalik manipulatsioon nagu esimeses tähelaste postituses kehastumise kohta kirjutasin.


Minul lapsi veel ei ole, aga oma töös puutun lastega sagedasti kokku. Minu juurde jõuavad ainult need, kellele vanemad on neile minust rääkinud ja kes ise soovivad minuga kohtuma tulla.

Hiljuti käis minu juures tähetüdruk, kes oli mind endale emaks valinud. Ta tervitas mind nagu vana tuttav, istus maha ja hakkas vabalt ning ladusalt nagu väikene täiskasvanu rääkima: “Tere. Sa oled peaaegu minu ema. Sa ei mäleta, aga ma valisin sind omale välja. Kahjuks ei olnud sa sellel hetkel veel vaimselt valmis emaks saama ja ma pidin valima omale uued vanemad. Ma olen väga rahul, nad on ka täpselt sama head ja mul on nendega väga vedanud. Kuigi neil on minu pärast vahel raske, suudavad nemad siiski mind kõige paremini mõista.”


Ma läksin kiirelt oma minevikku sisse ja hakkasin tüdruku vanuse järgi meelde tuletama, et milline minu eluperiood sellel hetkel oli. Justnimelt 10 aastat tagasi suhtlesin ma tihedalt ühe tüdruku hingega, kes juba pooleldi liikus minu energiaväljaga kaasas ja seda märkisid ka kõik vähegi nägijad, kes hoiatasid, et tüdruku hing tahab tulla kohe. No sellel hetkel polnud ma küll millekski niisuguseks valmis ja elasin läbi ühte oma elu kõige raskemat perioodi. Ma ei suudaks praegugi ette kujutada, et minust oleks siis hea lapsevanem võinud sellisele targale tähetüdrukule saada. Ja praegu on sellel tüdrukul tõe poolest väga teadlikud ja kihvtid ema ja isa. Igatahes see oli üks erilisemaid kohtumisi minu elus ja kontakt püsib meie vahel tänaseni. Mida ma aga soovitan. Pange tähele kui mõni laps end teie poole väga hoidma hakkab ja tekib mingi müstiline äratuntav side. Üks minu klient jalutas rannas kui tema juurde jooksis väike vene poiss, kes hüüdis mama mama ja seejärel ronis talle sülle. Ja laps ei ajanud oma ema sarnase naisterahvaga segamini vaid viitaski oma vanemate juuresolekul sellele naisele kui oma teisele emale. Eks need on sellised väga erilaadi ja isiklikud äratundmised, mis võivad pärineda ka eelmiste elude süsteemidest ehk paralleel-eludest, sest ega vaimses maailmas minevikku ehk aega ju olemas ei ole.



2,277 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page