top of page

Tajude avanemise rõõm

Pole olemas tundetut tajudeta inimest. Kui inimene ei taju peenenergiate maailma, siis on ta võimed kinni, mida ei pea eraldi arendama, vaid mida on vaja looride tagant vabastada ning siis õigesti kasutama õppida.

Ma tean millest räägin ja seda postitust ärgitas mind kirjutama üks täna hommikune järjekordne rõõmustav kiri postkastis.


Nimelt on mul üks tore klient, kes loeb hoolega raamatuid, praktiseerib iseseisvalt kodus ja käib kohapeal harjutamas, aga tema suureks mureks pole ta seni suurt midagi peenenergiate maailmas tajunud ega kogenud. Ei minu ega kellegi teise juures.


Seetõttu on ta alati pisut nördinud kui kuuleb, kuidas teised saalis taas oma värvikaid elamusi ja kogemusi rõõmsalt jagavad, aga tema pole kogenud seni midagi erilist, isegi mitte kolmanda silma tukslemist oma peas, mis 99%-l osalejatest minu praktikates kindlasti tööle hakkab.

Eile pakkusin talle prooviks puhastumise meditatsiooni ja teate: ta tundis, ta koges, ta sai elamuse kätte, just nimelt sellise, mida kõik teised osalejad ringis jagavad. Ta koges esmakordselt oma käbinääret füüsiliselt peas töötamas, energiad enda sees ja ümber liikumas -kõike seda, millest me stuudios räägime! Ma olen üli õnnelik selle inimese üle, et ta sai oma tajud tööle ning eneseusu tagasi, sest pole ju tähtsamat usku kui on eneseusk.

Selliseid inimesi, kes iseendaga tööd teevad, raamatute järgi prakiseerivad ma siiralt tahangi toetada. Seetõttu olengi mõne jaoks rohkem olemas kui teise jaoks. Kui ma näen perspektiivi, potentsiaali, siis võite minuga arvestada. Ma mitte ei usu, vaid ma kindlalt tean, et kõigil, kes soovivad on võimalus siseneda palju avaramasse silmaga nähtamatusse maailma. Täna tähistan ma tema rõõmu, uut kannapööret elus, sest tema kogemus on ka minu rõõm, kinnitades mulle üle, kuidas minu poolt loodud töövõtted toimivad ka kõige tundetuma inimese käsutuses. Loodan, et see on inspiratsiooniks neile, kes endas usu kaotanud või oma võimed unarusse jätnud. Me kohtume Stuudios juba homme ja ülehomme. Ootan eriti neid kolmapäevaseid praktikaid, kuna saab olema rabav.

Tunnen, kuidas olen ise palju oma praktikates edasi liikunud, et näen ainult helget tulevikku. Need, mis enne olid kolme tärni praktikad on nüüd kahesed ja kolmesed on... next level. Nii peabki liikuma, progressides.

Ilona Karula /www.algolemus.com/

244 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page