top of page

Taimed meie abivägi






Kunagi aastaid tagasi hakkasin saama pikki loenguid taimedest ja toitumisest, mida pidas mulle keegi vanem daam unedes. Nüüd aastaid hiljem adusin ma ära, et see naine olen mina ise tuleviku ajaliinidest, kes rändab minevikku iseennast harima, et sooritada veelgi kiiremaid kvanthüppeid –muutub minevk, muutub olevik ja tulevik. Ja kuigi aega nagunii olemas ei ole on olemas süsteem, milles aeg kui väljamõeldis eksisteerib. Tänaseks olen selle mõistuse vastase saladuse isegi teatud tasandini ära lahendanud.

Aga mida ta siis mulle rääkis? Tema põhisõnum oli, et meie, kes me siin Maal kehastunud oleme, peaksime ühendama oma teadvust rohkem taimede teadvusega. Me peame ammutama Maa jõudu, et põimuda rohkem Maa tõelise energeetilise niidistikuga. Siis avardub meie teadvus Maa ja siinsete elusolendite kõrgemaks hüvanguks. Taimedes on palju informatsiooni. Kui seni ümbritseb Maad tehisväli, mis loob meie tavateadvusele programmeeritud illusioone (duaalsed hologrammid jne.), siis läbi taimede teadvuse me saavutame parema kontakti Maa tõelise väljaga. See tähendab, et meil on võimalus hakata rohkem mõistma ja elama Maa orgaanilise olemuse, mitte süsteemide ja piirangute järgi. Meile avanevad loomiseks paremad võimalused, mis on kooskõlas Maa sõltumatu energiaga, mitte ei ole juhitud planeeti manipuleerivate jõudude poolt. Mida rohkem me seda endale teadvustame, seda lihtsam on teatud sorti hologrammidest läbi murda, minna uuele sagedusele üle, vibreerida peenemalt.


Taimede teadvusega lõimumine ei tähenda kindlasti mitte narkootilist seiklemist eikellegimaal, vaid oma teadvust on soovitatav avardada loomulikul teel, mil sina ise lähed step-by-step taimeni ja püsid seal jäädavalt, mitte sa ei liigu kiirteel taime abil taimeni ja koged vaid üheks hetkeks taimevõlumaad. Inimaju on võimeline teadvuse laienedes tootma iseseisvalt DMT molekuli ehk dimetüültrüptamiini ja kes on meditatsioonis kogenud, sellel pole ka mingisugune kunst viia end samale tasandile, kuhu kõik psühhedeelsed taimerännakud meid kvanthüppega juhatavad.


Aga kui üleüldse rääkida taimedega lihtsast lõimumisest, siis piisab taimetoidule üleminekust või selle osakaalu suurendamisest oma menüüs. Taimi süües me lõimume taimede teadvusega. Mida enam taimede teadvuses olla, siis lõpuks me loobume ka taimedest toiduna –liigume edasi energeetilisele toitumisele ehk praanale. Ei ole selles midagi üleloomulikku. Mida hõredamad energiad, seda hõredam toit. Vastavalt energiale ongi vastav toit, vastavalt sagedusele on vastavad isud jne. Minu isiklik kogemus füüsilise toiduta jääb kahe nädalastesse perioodidesse, mil olen tegelenud intensiivsemalt selle aja vältel süvmeditatsioonide või astraalrännakutega. Samas kui on vajadus ja soov koondada ennast terviklikult tagasi maisemaks taastuvad ka maisemad isud. Sealjuures on väga oluline maandus Maaga. Näiteks maandada aitavad väga hästi kartul, kõrvits, kaalikas, porgand, ingver, kurkum ehk kõik juurikad ja juured, mis meid Maa orgaanilise välja külge lõimivad, et me rahuneks, koonduks tagasi enda keskmesse ja püsiksime tasakaalus siinse reaalsusega selles kehas.

Aga miks on meil taimi just praegu vaja? Taimede teadvus suunab meie teadvust keha puhastuma, et saaksime tõusta kõrgemale sagedusele ehk laiematele teadvustasanditele, kus on rohkem mõistmist, selgust, võimalusi teadlikemaks valikuteks Maa, iseenda ja kogu Kõiksuse hüvanguks. Meie siin kehas ei saa hetkel ilma taimedeta. Muidugi kõik on võimalik ja kõike saab, aga hetkel on taimed need, kes meid toetavad. Ja pidagem meeles, et taimed ei ole kunagi lihtsalt niisama taimed. On lausa teaduslikult tõestatud, et taimed suhtlevad teiste taimede ja inimestega ning nad on suutelised tundma valu ja ära tundma inimesi. Ma seda lugu täpselt ei mäleta, aga katse tehti Saksamaal, kus pandi kaks sõbrataime kõrvuti kasvama. Seejärel asetati andurid ühele taimele külge ning tema sõber-taim hakiti ta kõrval tükkideks, taim reageeris sellele vibratsiooni muutusega. Möödus mitu nädalat kui ruumi sisenes grupp inimesi. Taim nende peale ei reageerinud. Aga kui ruumi astus sõbra-tükeldaja hakkas taim sellele tugevalt reageerima/vibreerima.


Kõiksuse sõnum on, ükskõik, mida me tarbime või sööme, olgu see loom, taim või midagi muud, kõike tuleb austada ja ainult vajaduspõhiselt tarbida. Nii palju kui vajalik ja nii vähe kui võimalik läbi austuse teise vormi eksistentsi vastu. Toitumine muutub alati koos sinu tundlikkuse kasvuga. Tundlikus on teeots teadlikkuse ja mõistmiseni.

1,012 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page