top of page

Suvine pööripäev



Täna on suvine pööripäev. Ära maga maha, sest see pole tavaline päev, vaid võibolla sinu aasta olulisim päev!



Pildistas Vivian Ainsalu

Pööripäevadel saavad hoo sisse pöörded elus. Liikuma hakkavad need teemad, ettevõtmised ja muutused, mida on poolaasta jooksul tugevalt ette valmistatud ja millele tähelepanu pööratud.

Pööripäeval pöörab ennast karma. Kõik hea ja halb, mis on endast välja saadetud võtab pöörde tagasi sinna, kust ta tuli.

Pööripäevadel on inimene kõige väekam võtmaks ette suuremaid muudatusi oma elus. Kui on selge vajadus muudatuse järele, siis on otsus inimese sees juba valmis. Pööripäeval tuleb see otsust enese jaoks lihtsalt selgelt välja öelda ja seda südamepõhjani teadvustada.

Soovides oma ellu sobivamaid võimalusi soovitan ma pööripäeval kindlasti midagi endas ära otsustada. Mulle meeldib rõhutada, et enne tuleb otsustada ja alles siis valida, sest kui sa midagi eelnevalt otsustad, siis sellega lood sa enda ette sobivamad valikud, mille seast see õige kohe ära tunda.

Lõpetuseks jagan lõiku vestlusest Kõiksusega:

"Miks on nii, et sa võid oma peas mõelda sadu kordi, et on aeg ellu viia muudatusi, aga mingil põhjusel need muudatused venivad ja venivad, jäävad poolikuks või pooleli. Juba mitu aastat alustamist viib nõiaringina tagasi muudkui uuesti proovimise juurde?" Kõiksus avas oma "faili" : "Muudatused saavad hoo sisse alles siis kui sul on täielikult kõrini. Seni, kuni pole sul kõrini, ei tule pööret ega muutust."

Täna on sinu päev, mil pidada enesega sisemisi dialooge, et saada aimu, millisesse suunda oma väega pöörata, et jõuda sinna, kuhu hing tegelikult igatseb minna.



173 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page