top of page

Maivi lugu: lapse hing aitas rahahädast välja


Maivi ja tema elukaaslase ühiseks sooviks oli saada laps. Lõpuks, kui ligi pooleaastase proovimise peale lapsetegu õnnestus, tegi mees üllatunud näo ja teatas: “Armas naine, palun luba mulle, et ma ei pea selle lapse elust osa võtma.”

Kuigi paari suhted olid juba enne ebavõrdsed ning Maivi oleks võinud mehe vastutustundetust tähele panna varemgi, tuli naisele uudis nagu välk selgest taevast. Sellest hetkest sai selgeks, et temast saab tulevane üksikema.



Kõige enam hirmutas Maivit finantsiline toimetulek: vaja oli maksta korteri üür, soetada beebile vajaminevat, säilitada töökoht. Hirm tuleviku ees oli suur, sest kõikide kalkulatsioonide tulemus näitas, et üksikemana tuleb ta vaevu ots otsaga kokku.


Maivi ei teadnud telepaatilisest suhtlusest midagi, ammugi seda, et beebiga on võimalik mõttejõul palju koos ära teha. Näiteks on lapse hingel kehas nii igav, et ta rändab esimestel eluaastatel palju ringi ja võib aidata peenenergiate tasandil vanemate palve peale elu muuta, toetada ja väestada.


Ühel hommikul, kui Maivil oli arvete maksmise järel 2 eurot alles, hoidis ta oma pisitütart põlvedel, vaatas talle tänulikult silma ja mõtles endamisi: “Ükskõik, kuidas meil on, sina oled mulle kõige parem, kallim ja õigeim otsus, parim, mis minuga eales on aset leidnud.” Seejärel küsis ta hellitava häälega mängides: “No mis me nüüd siis teeme? Kallis laps, no kuidas me need paar nädalat nüüd üle elame.”


Järsku kuulis Maivi häält oma peas: “Kraabi raha välja.”

Maivi ei suutnud uskuda, mida? Kas ta hakkab hulluks minema… Mis mõttes kraabi? Kust kohast see veel tuli?


Kui ta lõuna ajal lapsega õue jalutama läks ja lapsele sügavalt silma vaatas, tekkis temasse tugev tunne või teadmine, et ta peab ümber nurga paremale keerama ja tavapärase tee asemel teise suunda jalutama. Niipea kui ta seda tegi, nägi ta ümber nurga tänaval kraabitava loterii reklaami. Nüüd Maivi taipas. Need kaks eurot, mis tal on, sellega tuleb riskida ja viimases hädas loteriipilet osta.


Ta soetas loteriipileti ja kraapis sealt välja 5000 eurot.

Sellest hetkest peale mõistis Maivi, et tema tütar tuli neile täiesti mõistuse vastaselt appi. Seejärel sattus Maivi ka minu enesearengu kursustele telepaatiat treenima ning nüüdseks näeb ta elu täiesti uues valguses. “Kõike on võimalik muuta, isegi kui olukord tundub lootusetu ja kurb. Lapsed aitavad ja toetavad meid. Tuleb ainult suhelda, isegi kui mõte telepaatiast tundub ulmeline ja võõras,” kinnitab Maivi omaenda kogemusele toetudes.


Lõik pärineb "Täheinimeste" raamatust, mis on saadaval autori e-poes www.algolemus.com/shop ja suuremates raamatupoodides Apollo/ Rahva Raamat üle Eesti.

1,430 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page