top of page

Maandav seedripuu õli

Hiljuti andis mulle üks klient proovida oma eeterlikku seedripuu õli, mille mõju kaela taha määrides koheselt tundsin.


Seedril on hämmastav maandamise omadus, mis aitab kõikidel peenkehadel tagasi enda keskmesse koonduda ning füüsilisel tasandil rahuneda. Sobib suurepäraseks tasakaalustajaks mürripuu kõrvale või mis iganes praktikate toetajaks, kus seisma jäänud vanu energiaid lahti raputatakse, et siis pehmemalt muutustega toime tulla.





Tänaseks olen seedripuu õli kasutanud igapäevaselt juba mitu nädalat ja tulemused on hämmastavad. Päeval on suure töökoormuse juures vähem stressi, õhtul on parem uni. Aitab vaigistada meelt ja püsida enda keskmes. Toetab ühendumist Maaema südamega ja aitab jääda püsiühendusse Kõiksusega. Keha seal vahel saab olla täiuslikuks jõupunktiks, kuhu kogu maine ja ebamaine potentsiaal kokku ühineb.


Seedripuu õli soovitan eelkõige neile, kes peale intensiivset meditatsiooni vajavad suuremat maandust. Eriliselt vajalik on ennast praegusel ajal maandada ka veega, kuid seedriõli sinna kõrvale on ainult kasuks.

Mu isikliku arvamuse põhjal on parim keha piirkond, kuhu seedriõli määrida harknääre, mis asub südamekeskuse kohal rinnaluu all, hingetoru hargnemise piirkonnas ja on otseühenduses südametšakraga. Harknääre on elujõuvibratsiooni keskus, millest sõltub eluenergia vägi ja jõulisus.


Millist õli kasutan?

Kasutan DoTerra seedrit (ei tee reklaami, mulle isiklikult meeldib see) ja minu õlidehaldjas on Piret Klein https://www.mydoterra.com/piretklein/#/

1,597 views0 comments

Recent Posts

See All

Psühholoogi soovitus!

Olen alati olnud seda meelt, et kõigepealt tuleb oma probleemid püüda välja selgitada meditsiiniliselt ja psühholoogiliselt, paralleelselt ka spirituaalselt ning alles seejärel otsida põhjuseid müstik

bottom of page