top of page

Loomisest



Tahan teile jagada, kuidas Stuudios toimus eile väga meeleolukas loomise praktika.


Kohal oli üks osaleja, kelle lugu olen teile palju näitena esitlenud, aga eile rääkis ta oma lugu ise, kuidas ta lõi omale võimaluse soetada unistuste korter, mida ta esialgu lubada ei saanud. Sellele lisaks lõi ta oma ellu ka uue auto, milleks tal kohe raha ei olnud.


Teine osaleja, kes palju endaga tegelenud, tunnistas, kuidas kevadine koroonakriis tõmbas täielikult vaiba ta jalge alt. Naine kaotas töö, sissetuleku ja kogu eneseusu hetkeks, aga siis otsustas ta hakata looma ja ta lõi oma ellu uue töökoha, milleks osutus tema unistuste töökoht.


Palju tunti huvi ka beebiootele jäämise kohta. Sealgi jagas osaleja lugu, kuidas kõikvõimalikud arstid võivad öelda naisele "EI", aga laps võib tulla ka kõige lootusetumas olukorras.


Siinkohal tahan teile jagada mõningaid mõtteid loomise kohta.


Kui sulle öeldakse, et sa ei saa või sa ise usud, et sa ei saa, mõni asi tundub täiesti kättesaamatu, siis tuleta endale meelde, et sa ei olegi sedasorti inimene, kes on siia ilma tulnud saama. Häälesta ennast ümber, et järelikult on vaja luua. MA LOON. Olen siia ilma tulnud looma.


Pea meeles, et tunne loob ja tundele keskendumine realiseerib.


Tee vahet hingelisel vajadusel ja fantaasial. Täide läheb see, mida hing vajab, mitte see, mida peakene fantaseerib.


Loomine kiirgab välja sügavalt sinu seest, millel on kõigutamatu kindel tunde suund.

Luua tuleb siis kui tunne peale tuleb.


Meeles tasub pidada, et looming tuleb vabaks anda ja mitte selle külge klammerduda, sest millegi küljes kramplikult rippudes sa hoiad oma loomingut seisvas energias.


Looming tasub ette võtta ainult siis kui meil on piisavalt energiat, et seda taas toita. Sinu tundega tähelepanu ongi tema toide.


247 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page