top of page

Lase minna, võta aega


Inimesed tihti ei tea, mida nad tahavad, mis on see õige, mis töötaks nende positiivseks kõrgemaks hüvanguks.


Mida hing tahab, et olla õnnelik, toidetud ja ärkvel?

Vastus sellele küsimusele on väga lihtne: “Iga Hing tahab olla vaba!”


Inimene võib teha ükskõik millist tööd, kasvõi midagi madalapalgalist, aga kui tema hing tunneb ennast sealjuures vabana, siis on see inimene rahul, õnnelik ja muretu.


Mul on üks sõbranna, keda ma väga imetlen ja kelle pealt on mul alati palju õppida. Ta pole üldse spirituaalse maailmavaatega ega midagi, vastupidi, hoopis väga maine. Tal on loomupärane oskus võtta elu nii nagu see parasjagu on. Ta ei tunne praktiliselt kunagi stressi, pinget ega survet. Laseb asjadel minna-olla nii nagu need tulevad ja lähevad, jäädes sealjuures ise täielikult muretuks. See tema elamine-olemine hetkes on teinud ta nii kergeks, et ta reaalselt lendabki läbi elu, mil tiivad kannavad kõrgelt.


Kõik, mida see naine ette võtab sujub. Unistuste töökohad jooksevad ise kätte, õiged inimesed ilmuvad ta teele ja terve elu on loksunud suuremate raputusteta ise paika. Ta isegi ei mediteeri ega otsi iseennast taga. Ta lihtsalt on, siin ja praegu, kes laseb elul ise juhtuda. Ja kui tulebki ette midagi ebamäärast, mis parema meelega võinuks jääda olemata, kehitab tema selle peale õlgu ja liigub pikemalt mõtlemata edasi.

Mõtlen tihti, mis on tema saladus?

Olen jõudnud järeldusele, et tal on tohutu energiapotentsiaal, sest ta ei pillu oma energiat mööda ilma tühja-tähja peale laiali. Ei koorma ennast üleliigsega, seetõttu jääb talle palju energiat alles, mis on tema eluenergia vibratsiooni võimendajaks.

Mida tugevam on elujõuvibratsioon sinu sees, seda mõjukam on iga su sõna, mõte, soov ja tegu. Tugeva elujõuvibratsiooniga realiseerub-materialiseerub vajalik iseenesest, pikemalt sellega võimlemata.

Minu sõbranna edu saladus peitubki selles, et ta võtab elu sellisena nagu see on, ilma liigse enese raiskamiseta, valides enese jaoks välja ainult parima. Kõikides olukordades püüab ta esmalt näha head-positiivset, iseenda puhul keskendub oma TUGEVUSTELE. "Treenides oma TUGEVUSI, ja keskendudes nendele, kaovad nõrkused iseenesest," õpetas ta mind.


Teine oluline asi, mida sõbranna teeb on enese jaoks aja võtmine.



Kõik muud tegevused võivad oodata kui hing vajab hingetõmbe aega. Ükski pesemata taldrik kraanikausis ei saa olla olulisem kui Sina. Aeg ajalt tuleb lubada endale midagi head, meeldivat ning tuju tõstvat. Ei tohi öelda, et pole aega, sest aeg on prioriteedid, millega me oma olemist ise kitsendame ja piirame.


Aega tuleb võtta. Hingetõmbe aega, hellituste aega, heaolu aega. Maailm ümberringi ei kuku sellest kokku kui käid korra kohvikus, jalutamas või loed teetassi taga raamatut. Küll aga sinu isiklik maailm võib tõusta sellest tagasi elurõõmu sagedusele.

Kui hoolitsed enda eest hästi paneb Kõiksus maise reaalsuse sinu eest vastu hästi hoolitsema, olukorrad lahenema.


Me pingutame ja muretseme üleliia palju. Tõttame ja ruttame igale poole. Päris kõike pole ka alati vaja.

Jäägu need üleliigsed liigutused ja mõttetud mõtted elu kanda, vähemalt mõneks väikeseks hetkekski, et saaksid lubada endale midagi head, mis su tuju rõõmsaks ja meele rahulikumaks muudab.


Tuleb usaldada ja lubada endal rohkem olla. Tuletada omale meelde, et väärid parimat. Katkine, kurnatud, stressis ja väsinud inimene ei saa olla ühiskonnale kasulikuks teejuhiks, sest me saame pakkuda ainult seda, mis me ise oleme.


Kui me kõik arvestaksime rohkem iseenda ja teistega, tekiks meile kõigile rohkem hingamisruumi juurde. Maailm oleks kergem ja avaram.


/Ilona Karula/ www.algolemus.com Kõiksuse Kanaldused Stuudio

289 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page