top of page

Käbinäärme praktika võlud ja valud

Me seisame suurte muutuste lävel, mil selgeltnägemisest, teadmisest, tundmisest on saamas meie igapäeva elu osa. Võidakse ju jätkuvalt naeruvääristada, et tänapäeval on igaühest saanud selgeltnägija, kuid mind ajab hoopis naerma kui keegi tuleb taas oma nõia juttudega, kuidas ema suguvõsa liini pidi anti kaasa “erilised” võimed, mida igaühel pole. Ma ütlen teile, siin pole midagi erilist ega nõiduslikku. Meil kõigil on peas käbinääre ehk sinu kolmas silm, mille sümbol on esindatud absoluutselt igas kultuuriruumis. Tuleb ainult huvi tunda ja tegeleda ning õigesti tegeledes avalduvad ka “need” võimed.


Miks on käbinäärme äratamise praktika mõeldud edasijõudnutele, kellel on varasemad kogemused energiatöös ja enese taas avastamises?



Esiteks toimub praktika käigus tugev energiatöö ainult peapiirkonnas ja see võib esile kutsuda tugevaid peavalusid kui ei ole harjunud käbinääret igapäevaselt kasutama. Käbikeha on uks ja aken, kust tuleb sisse elu ja kust lahkub elu, mis on ka teaduslikult tõestatud, et midagi olulist just sealt kaudu liigub. Ehk teisisõnu liigub energia läbi kolmanda silma, avaldades füüsilisele kehale ja tervele peenkehade süsteemile olulist mõju.



Teiseks võimenduvad käbinäärme praktikas kõik tajud ja ülitundlikkus võib aktiveeruda vähemalt kümne kordseks. Tegelikkuses pole mingit vahet, kas ollakse varasemalt läbinud 5, 10 või 50 põhimeditatsiooni, küsimus on ainult selles, kuivõrd suutelised ollakse iseseisvalt endaga edaspidi tööd tegema. Suurenevad võimed suureneb vastutus, millest ei pääse mitte keegi. Ja kui tajud on avali, siis tuleb avasüli tõtt vaadata ka kõige sellega, mis ei pruugi meeldida, sest duaalses maailmas ei olegi kõik meeldiv ja tore. Ja ausalt öeldes ei tea ma kedagi, kes suudaks 24/7 duaalsusest väljas pool elada. See on kena muinasjutt, aga olgem siiski praktilised, kes inimolemusena igapäeva elus püüavad toime tulla.


Kolmandaks tuleb vastu võtta kõik muutused. Osadel inimestel on slime ees avanenud HD teravusega ekraanid või vähemalt on nad maitse hetkeks suhu saanud, mida see tegelikult tähendab. Võimenduvad peentajud nagu telepaatia, selgelt teadmine, kuulmine, haistmine, nägemine, maitsmine, unenäod, kehavälised olekud jne.

Kui me sealjuures pole tegelenud eelnevalt enda egoga, siis hakkavad need võimed meid igapäeva elus segama, tekitades stressi, depressiooni või halvimal juhul isegi hullust.


Mul on juba 10+ aastat sõbranna, kellega telepaatia teel suhtleme ja varasemalt me ka telepaatiliselt tülitsesime, mis päädisid vastastikku etteheidetega, kuidas üks mõtles seda ja teine mõtles toda ja miks ikka keegi kellestki midagi mõtles (mitte ütles!).

Ego + peentajud ei käi omavahel kokku, sest võivad kasu asemel tuua rohkem kahju. Nüüd oleme juba mõlemad targemad ja teadlikumad.

Samuti on ette tulnud kliente, kes pole oma nägemist ise avanud, vaid on lasknud seda kellelgi teha ja igal korral skisofreeniliselt võpatavad kui midagi enda kõrval või ees näevad. Kui oled otsustanud ekraani lahti teha, siis pead nii või naa ka vaatama ja oskama seda õigel hetkel kinni panna. Aga teinekord ei pruugigi midagi kinni minna.



Keerulisem töö ootab iseendaga!


Isiklikust kogemusest võin öelda, et kõige keerulisem väljakutse on tegeleda iseendaga, vaadata otsa enesele sellisena, kes me tegelikult oleme, tegeleda enda nõrkuste ja pimedama poolega, mis kerkb väga selgelt ja läbipaistvalt esile, mille eest põgeneda ega midagi edasi lükata ei ole võimalik. Seepärast polegi tegemist ihhihii ja ahhahaa praktikaga, kuhu tulen põnevusest maad kompama. Kõik muutused on tagasi pöördumatud ja nendega tuleb tegeleda kui oleme valmis järjest enam välja kasvama inimolemusega seotud piirngutest.

Kui oled valmis astuma järgmisele tasandile oma multidimensionaalses eksistentsis, siis on käbinäärme äratamise praktika sinu jaoks.
1,928 views0 comments

Recent Posts

See All

Psühholoogi soovitus!

Olen alati olnud seda meelt, et kõigepealt tuleb oma probleemid püüda välja selgitada meditsiiniliselt ja psühholoogiliselt, paralleelselt ka spirituaalselt ning alles seejärel otsida põhjuseid müstik

bottom of page