top of page
Writer's pictureIlona Karula

Kaarikute kriitikast!



Alates märtsist 1968 – nüüdseks ligi 56 aastat tagasi! - kui Erich von Däniken kirjutas raamatu "Jumalate kaarikud", on tema isiklikke teooriaid naeruvääristatud ja moonutatud, hoolimata et need on faktipõhiselt üles ehitatud. Kahtluse alla seati isegi Dänikeni doktorikraad, mille ta omandas 1975 aastal kiitusega.





Kas teadlased ei peaks tõsiselt kaaluma arvamust, et maavälised olendid mõjutasid varajasi inimesi? Ometi kirjutas Colorado ülikooli antropoloog dr Arthur Horn, et inimese lõid tulnukad kunstliku viljastamise teel. Nobeli preemia laureaat dr Francis Crick teeb selgeks, et elu sai alguse nn Ur-molekuli kaudu, mis pärines konkreetselt väljastpoolt maailmast. Kogu maailmas on praegu ligikaudu 100 raamatut erinevate teadusharude teadlastelt, mis kõik seda küsimust käsitlevad. Ja 80% neist jõuavad samale järeldusele nagu Däniken. Jah, tuhandeid aastaid tagasi mõjutasid inimkonda maavälised olendid.

Kalkutas Sanskriti kolledži sanskriti keele professor dr Dileep K. Kanjilal kinnitab meile õhusõidukite teemal, mida hindu legendis tuntakse Vimanasena: "Iidsete India tekstide põhjal näeme selgelt tõestust, et Maa selle halli minevikku külastasid ja mõjutasid maavälised olendid.


Kui soovid rohkem teada saada, siis loe edasi Erich von Dänikeni mega teosest "Jumalate kaarikud", mille leiad meie kirjastuse e-poest https://algolemusshop.com/collections/frontpage/products/raamat-jumalate-kaarikudvõi raamatupoodidest üle Eesti.


Tule ka meie Eluvaim kirjastuse instagrami jälgijaks: https://www.instagram.com/eluvaim.publishing.co

69 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page