top of page

Juulikuu suur loomislaager!

Juulikuu suur loomislaager on tehtud! See oli parimatest parim, sest iga aastaga õpin organiseerimist ja lihvin toimimise efektiivsust.






Kõik oli meie poolel. Kokku said omavahel energeetiliselt hästi kokku sobivad osalejad, kelle jagasime tubadesse vastavalt energeetikale ja uskuge või mitte, ühtedel toanaabritel olid koguni ühesugused sädelevad kingad ning enesele märkamata istusid nad varasemast juba teineteise Facebooki sõbralistis. Loomulikult leiti laagrist omale palju uusi sõpru ja kasulikke kontakte. Juba kuulsin, kuidas lepiti ühiselt kokku külaskäik kellegi lillede rohkesse kodu oaasi.


Ilm oli ilus, meri rahulik, maja helge ja taevas selge.


Kui varasemalt on osalejad pidanud minu programmi liialt intensiivseks ja soovinud rohkem rannapuhkust, siis sellel korral ei lastud mind “lavalt” minema ning öeldi, et puhata saab kodus!


Toit… see oli restorani tasemel maitseterohke ja kaunilt serveeritud. Siinkohal tahangi tänada Maie Rosmanni ja Kadri Schütsi, kes pakkusid meile tõeliselt külluslikke, ilusaid ja maitsvaid toiduelamusi. Nad olid 100% kogu hingega pühendunud ja hoolimata hoogsast tempost köögis rahulikud. Ja kuigi nad augusti laagri ajaks on juba hõivatud, siis päris kindlasti broneerin ma nad meie järgmistesse suvelaagritesse.


Olen alati pööranud laagrites palju rõhku toidule, mille peale on mõni öelnud, et olen ülbe, kes upitab ennast selle toidu teemaga ning tahetakse hoopis lihtsat läätsesuppi ja tatrajahu pannkooki süüa. Selle peale soovitan lihtsust otsima minna kuhugi mujale, sest meie Stuudios käivad osalejad, kellele meeldivad ilu ja naudingud ning kes omavad elus maitse eesmärki. Milleks elada maitsetut elu kui on nii palju maitseid, sealhulgas toit!


Toit on osa meie elu peegeldusest. See, millise olemusega on meie igapäevane toit, sellise maitsega on meie elu. Mina näiteks analüüsin iga päev iseennast oma isude, toiduvalikute ja toitumise järgi. Söömine on nagu raamatu lugemine iseenda kohta. Sama käib ka laagri pihta. See, milline on laagri toit, selline on laagri sisu. Kui on maitsetu, igav ja liiga lihtne toit on seda ka laagri sisu ja selle korraldaja. Iga laager on korraldaja nägu ja ma ei saa olla keegi teine, kes ma pole. Seega kavatsen toitudega edasi “upitada” ning seda järgnevatel aastatel veel rohkem üle võlli keerata, sest toit pole lihtsalt kõhutäide, vaid see on lisaks kehalisele toetusele ka meeleline nauding ning väga otsene energeetika looja.


Kokkuvõtvalt said kõik täis maksimumi teadmistest, naudingutest, heast olemisest, parimast seltskonnast. Meil oli parim laager kõige paremates tingimustes ja ma ei kavatse meie standardeid ka edaspidi langetada.


Järgmine suvelaager toimub juba augustikuus ning siis tuleb meie kööki restoran Vegan V asutaja ning peakokk Mikk Mägi. Hetkel näen, et on veel 2 vaba kohta.


Seni aga nautige väikest videolõiku meie fantastilisest nädalavahetusest.


Ilona Karula

184 views0 comments

Recent Posts

See All

Psühholoogi soovitus!

Olen alati olnud seda meelt, et kõigepealt tuleb oma probleemid püüda välja selgitada meditsiiniliselt ja psühholoogiliselt, paralleelselt ka spirituaalselt ning alles seejärel otsida põhjuseid müstik

© 2022 by Ilona Karula

bottom of page