top of page

Imetamise maagiline püsiühendus

Kallid lugejad. Vahepeal said "Lapse Hinge" raamatud e-poest otsa, aga äsja täiendasime varusid ning nüüd on need jälle www.algolemusshop.com kaudu saadaval. Tellida võid mugavalt kasvõi teise maailma otsa.


Selleks puhuks jagan imetamise teemalisi katkendeid raamatust "Lapse Hing".

IMETAMISE MAAGILINE PÜSIÜHENDUS





/Iga kord, kui ma oma tütre rinnale tõstan, tekib meie vahel maagiline püsiühendus, mil meie energiaväljad põimuvad üheks. Minu seest voolab talle piim ja tema seest voolab mulle tarkus ning ma saan osa millestki hoopis olulisemast kui pelgalt lapse toitmine ja tema elus hoidmine.


Imetamisest on kujunenud mulle omamoodi meditatsioon ja vaimne praktika ning ma leian, et pole paremat aega selgeltnägemiseks või oma tajude avardamiseks.

Sellel hetkel avardab su laps su teadvust ning kui sa oled kohalolus, mitte ei istu nutitelefonis ega vaata teleseriaali, avaneb sulle tema tarkuste laegas ja avardub vaimne maailm. Sel hetkel tasub oma lapselt küsida kõikvõimalikke küsimusi ning kuulata läbi oma tunde, mida ta teile vastab.


Kui teil on avardunud nägemise meel, siis vaadake pilte, mida ta teile pidevalt saata üritab. Mulle näitab lapse hing sageli pilte toitudest, milleks on mahlakad puuviljad ja avokaadod, lootuses, et ma neid konkreetseid asju rohkem söön ja tema rinnapiima kaudu nendest osa saab. Samuti on ta mulle pildina näidanud ravimtaimi, mida ma korjama pean ja juhatanud õigetesse kohtadesse, kust neid leida võin.


Üks tema soov oli, et korjaksime palju vesimünti. Mul polnud õrna aimugi, kust ma seda leian, kuni järgisin tema juhiseid ühest konkreetsest jõest, mille äärest ma leidsin eneselegi üllatuseks suured vesimündi põõsad.


Samuti näitab ta, kuhu soovib jalutama minna. Sageli on selleks mererand, kuid ühel korral näitas ta hoopis metsateed. Kuna päike säras kõrgelt, ei võtnud ma teda kuulda – miks nii ilusa ilmaga peaks puude varju jalutama minema – ja otsustasin ikka võtta suuna mereranda. Kohapeale jõudes puhus seal aga vali ja kõle tuul ja mu lapse hing ütles mulle taas oma kuldsed sõnad: “Kuula, mis mul sulle öelda on.”


Kõik lapsed soovivad emaga imetamise ajal suhelda ja kõik emad on võimelised nendelt informatsiooni vastu võtma.

Lastele ei meeldi sugugi, kui ema sõrmitseb imetamise ajal telefoni või vahib televiisorit. See õõnestab igal juhul ema-lapse vahelist telepaatilist sidet. Ja kuidas peaks saama telepaatia üldse toimida, kui ainult üks osapool on suhtleja, saates sõnumeid ja teateid, aga teine pool neid ei kuula ega võta vastu.


Ma olen korduvalt sellesse lõksu langenud, püüdes olla multifunktsionaalne – ühe käega vastan e-kirjadele ja teise käega hoian last. Hetkedel, mil mu laps on mulle väga sügavalt silma vaadanud, millest olen välja lugenud suure pettumuse, et ma pole kohal, olen hakanud mõistma, et imetamine pole pelgalt lapse toitmine.


Imetamine on müstiline püsiühendus, millega emal on võimalik vastu võtta oma lapse puhast ja rikkumata tarkust. Imetamine on meditatsioon, kõrgeim vaimne praktika emaduse ajal./


247 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page