top of page

Ilmub kolmas raamat

Olen õnnelik, sest mul on tõeline dream team. Kunstnik Kädi on taas loonud imeilusa esikaane ja keeletoimetaja Õnne tõstnud mu tekste vajalikes kohtades emotsioonidest välja.





Sel korral olen kirja pannud hoopis midagi teistmoodi, aga nagu mu abikaasa tavatseb öelda, siis on elu kõik minu raamatud ise kokku veeretanud. Nii ka emaks saades on päevakorda tulnud uued teemad, kogemused ja elumuutused.

Parim kompliment neutraalsete proovilugejate poolt oli see, et nende jaoks kulmineerus raamat põnevalt, mida ei suudetud käest panna. Plussidena toodi ka välja, et raamatust ei leia tavapäraseid spirituaalseid illusioone ega oletusi, vaid selle lugemise käigus kohtutakse päris inimestega, kes näitavad oma alasti hinge.


Raamat “Lapse hing” on kirjutatud sulle, kes sa soovid hingedega suhelda ja edastada inimestele telepaatilisi sõnumeid mõtete edasiandmise teel.

Olgu hinged veel alles kehastumata või siin ilmas juba ammu kehastunud, kõikide inimestega on võimalik suhelda kaugteel, kasutades selleks hingede keelt.

Raamatus jagan enda isiklikke kogemusi läbi oma lapse hinge, kes enne siia ilma kehastumist minuga aktiivselt suhtlema hakkas.

Lapse hing juhendas mind enne rasedust, ta toetas oma tarkusega mind terve lapseootuse aja ning nüüd õpetab lapse hing oma ema beebiga suhtlemisel paremini toime tulema.

Raamatust saate teada, kuidas hinged siia ilma kehastuvad, endale vanemad valivad, ennast emaüsas lootena tunnevad, mida beebid sünnituse ajal läbi elavad ja oma vanematelt pärast ilmaletulekut ootavad.


Hingedega suhtlemine ei piirdu vaid lastega. Absoluutselt kõikide hingedega on võimalik suhelda, olgu selleks sinu abikaasa, sõbranna, ülemus või ammune tuttav. Raamatust leiate juhiseid, ideid ja inspiratsiooni, kuidas hingedega ühendust luua, üksteisele mõttejõul sõnumeid saata ning millistel viisidel on võimalik vastuseid kuulata, sõnumeid tõlgendada ja märkide keelt lugeda.


Ilona Karula /www.algolemus.com/

194 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page