top of page

Hingestatud inimesest



Minu käest on sageli küsitud, kuidas aru saada, kas hing ütleb valikule “ei” või on tegemist hoopis mõistuse hirmuga uute väljakutsete ees?


Pildistas Vivian Ainsalu


Olete ju kõik saanud vähemalt korra elu jooksul sellise tööpakkumise, mida kardate vastu võtta. Siinkohal tuletan meelde, et tugev tummine ja täidetud tunne südame all kolmnurga ülaosa piirkonnas tähendab “jah” vastust ning kraapiv õõnes ja kõhe tunne tähendab “ei” vastust.


Kui sees on tugev tunne, aga mõistus hakkab hirmumõtteid ette söötma, et ma ei saa hakkama, siis tasub kindlasti töökoht vastu võtta ja kuulata oma hinge tunnet, samal ajal lastes mõistusel maha rahuneda. Väljakutsed, mida hing toetab, aga mõistus hirmumõtetega külastab, on alati väärt vastuvõtmist, olles hüppelauaks järgmisele tasandile. Tugeva õige tunde kõrval on hirmud vaid külalised, mis hetkeks tulevad ja siis lähevad.


Kui on tegemist vastupidise olukorraga, mil hing ei kiida pakkumist heaks ja tekib kohe selge “ei” tunne, kuid mõistus püüab ümber veenda, et on õige, turvaline ja loogiline valik, siis tasub taas tundesse minna ja lasta mõistusel maha rahuneda. Taas on mõistusel külas hirm, mis automaatselt otsib mugavustsooni, kartes, et millestki heast ja turvalisest ilma jäädakse.


Hing ei tunne kunagi hirmu. Hing tunneb õige ja vale ära. Seevastu mõistus kogeb hirmu, sest mõtted on üks hirmu väljenduse viise. Hing aga ei mõtle, hing ainult tunneb. Mõtted elavad peas ja tunded tegutsevad hinges. Seega, hing saab mõtteid ainult läbi tunnete tõlgendada.


Hinge keeles rääkimine tähendab tunnete kommunikatsiooni.

Näiteks võib inimene teha kellegi ees kena näo ja rääkida toredat juttu, kuid hinge keeles kõneleja otsa sattudes pole võimalik teeseldud headuse taha varjuda, sest viimane on võimeline välja lugema hoopis sõnade taga olevat energeetikat.


Selliseid inimesi on praegusel ajal uuemate generatsioonide seas, keda nimetatakse n-ö lumehelbekesteks, y, x või z generatsiooniks, kes väidetavalt kõik südamepõhjani solvuvad teravalt öeldud sõnade peale.


Tegelik reaalsus nende “solvuva” reageeringu peale tuleneb teistsugusest maailmatajust, pigem hingelises seisundis viibimisest, mille kaudu loetakse välja kõike seda, mida sõnadega ei öelda.


Näiteks saab hingeliselt tundlik inimene aru, kui teda kiidetakse, aga tegelikult neid kiidusõnu tõsiselt ei mõelda. Või tehakse kompliment millegi kohta, kuigi tegelikkuses ütlejale see ei meeldi. Samuti võib keegi sooritada koleda teo, mille puhul hingestatud inimene ei ole pahane teo enda peale, vaid on õnnetu, et teine inimene üldse midagi seesugust teha võis.


Hingestatud inimene ei võta vastu sõnumeid kuuldu ega nähtu kaudu. Hingestatud inimene võtab informatsiooni vastu sõnumi- te taga peituva energeetikaga. Hingestatud inimesele jõuab informatsioon kohale vibratsioonis, mis kehasse sisenedes muundub tundeks ja mõtestab ennast lahti läbi keha teadvuse.


Ilona Karula "Su varjatud vägi"

Leiad raamatu e-poest www.algolemusshop.com ja Apollodest ning Rahva Raamatutest üle Eesti.

461 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page