top of page

"Hinge hingamine"


Minu uus autorlooming on "Hinge hingamine", mis kujutab endast peenenergiate tasandil hingamist. Tegemist on vabastavat hingamist meenutava praktikaga, kuid, mille metoodika keskendub füüsilise pingutuse asemel süvameditatiivse lähenemise kaudu eetertasanditele.





Eile (28.11.2018) tegime esimest korda avalikult "Hinge hingamist", mis läks suurepäraselt. Oli näha, et inimesed on harjunud ja kogenud juba minu meditatsioonides peenenergiate tasandil hingama, mistõttu lülituti üsna kiiresti vastavale hingamise häälestusele ümber. Kolme inimest sai huviga jälgitud, sest nende kõhud olid nii plank, et ükski lihas ei liikunud. Kui tavaliselt hingab inimene 12-15 korda minutis, siis sügvas meditatiivses seisundis teevad joogid seda 3-4 korda minutis. Meil saavutasid osad peaaegu sama taseme. Tulemuseks sügav kehaline lõdvestus, kergus ja sisemine rahu, mis peamine -sügav kontakt oma Hingega.


Tuleval nädalal kordame ja üritus jääb püsivalt kavasse. Esialgu väikeses grupis, et jõuaksin teid kõiki personaalselt jälgida. Hinge hingamine on lihtne ja lõõgastav ( ühe tärni üritus), et võib vabalt ka väsinuna osa võtta. Keegi magama ei jäänud.

264 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page