top of page

Ihule-Hingele hetked

“Ma usun, et kõik hea, mille üles saadad langeb sulle mööda pilvekesi tagasi alla,” selgitas Piret Klein, mida tähendavad tema Tervendavad Pilved.

Täna juhendasid Tervendavad Pilved meid intuitiivse kreemitegemise juurde ja tõe poolest sündis kogu loomine tunde, mitte kindla retsepti järgi. Kõik hea, mis sai üles saadetud laskus alla tagasi pisikestesse purgikestesse ja oh seda isetegemise rõõmu, naeratusi ning õndsust kui keegi meist ei raatsinud isegi mitte oma kreemist lusikat kraanikaussi visata, vaid hea kraami jäänused läksid otse kätele, kaelale, kellel kõhule või seljale, või isegi suhu. Justnimelt. Kogu kosmeetika, mida täna valmistasime oli söödav. Ehk, mis sünnib kehale määrida kõlvaku ka suhu pista.





Mida põnevat meie komponentide valikus leidus: mandlivõi; avokaadovõi; nisuiduõli; ploomituumaõli; vaarikaseemneõli; astelpaljuõli; marula; manoiõli; kuningakepiõli; babassuvõie, porgandiseemneõli, jojoobavaha ja -õli, kandelillavaha, mustsõstraseemneõli; aprikoosivõi; vaniljevõi; e-vitamiin; kakaovõi, mangovõi; sheavõi, kookosõli, jpm.

Loomulikult me kõike päris ühte patta ei pannud, kuid saime Piretilt põhjaliku ülevaate, kuidas ja mida kasutada. Meie kreem sündis kakao-, shea-, kookos, vanilje, avokaadovõietest ja lõpus lisasme nisuiduõli. Vahustasime selle kolme kordselt õhuliseks kergeks vahuks nagu mousse ja seejärel sai igaüks omale eraldi maitse järgi lisada eeterlike õlisid või ploomituumaõli.



Rõõmus tegemine ihule ja Hingele







Teiseks valmistasime deodoranti, mille lihtsus üllatas ja kuuldused nii mõneltki kasutajalt, et see olevat parim naturaalne higipulk lõi pahviks. Sest olgem ausad, need ökopoe deodorandid on parajad… Vaja läks soodat, kartulitärklist ja kookosõli ning maitse järgi eeterlikku õli ja valmis see sai. Väidetavalt ei jäta jälgi ega tee riideid õliseks.



Head asjad purki: deodorant väikses ja kreem suuremas purgis



Mulle kõige enam meeldis, et enamus baasõlid ja võid olid lõhnatud. Et, kes lõhnu ei talu, siis on lihtne ja parim viis segada ise omale kreeme ja deodoranti kokku. Lisaks sobivad kreemid ka juuksemaskiks või haavade tervendamiseks, isegi beebidele massaažiks. Ja miks mitte iseendale massaažisalongi oma kreem või õli kaasa võtta. Ma teen seda alati.


Eeterlike õlide kohapealt meeldib mulle jällegi intuitsioon. See, mis tõmbab, seda on vaja ja vahel pole üldse midagi vaja. Vahel määrid peale, vahel võtad sisse, vahel hoopis piisab nuusutamisest, et lõimida taimede teadvusega saamaks oma teraapia sellest kätte.


“Ma mitte ei usu, vaid ma tean, et kõik ülejäänud hea saabub alati meie ellu alles siis kui meie enda sees on hea. Kasvõi natukenegi.”

Päev enne üritust oli mul sedavõrd kerge ja ilus olemine, et ehituspoodi ürituse tarvis põranda katmiseks materjali valima minnes otsustas müüja anda selle mulle 12 euro asemel 65 sendiga. Kujutate ette!?! Täna hommikul lillepoes kinkis müüja mulle paraja roosikimbu kroonlehtede puistamiseks tasuta...


Olime Universumi poolt nii toetatud ja vahel tavaline lahkus ning väikesed žestid/ kingitused võõrastelt tuletavadki seda meile meelde. Ja tuletavad ka meelde iseendale, et võiksime samamoodi kedagi ilma põhjuseta üllatada, rohkem vastu tulla, toetada.

839 views0 comments

Recent Posts

See All

Psühholoogi soovitus!

Olen alati olnud seda meelt, et kõigepealt tuleb oma probleemid püüda välja selgitada meditsiiniliselt ja psühholoogiliselt, paralleelselt ka spirituaalselt ning alles seejärel otsida põhjuseid müstik

bottom of page