top of page

Energeetilistest suhetest


Kui mõelda ülitugevate tunnetega intensiivselt kellegi peale 3–5 minutit, siis tekib inimeste vahele tugev energeetiline ühendus, mille kaudu on mõlemal osapoolel võimalik tunda teise kohalolu, tema tundeid, mõtteid, vibratsiooni ja isegi lõhna. Aga on veel midagi, mida tasuks jälgida ja tähele panna.

 

Kui viibida väga pikalt teise inimesega tugevas energeetilises ühenduses, siis hakkab intensiivsema osapoole sagedus muutuma teise inimese omaga sarnaseks. See tähendab, et võivad tekkida sarnased söögiisud, käitumismustrid, isikuomadused, valikud, otsused, anded ja võimalik, et üle kanduvad ka erinevad meeleseisundid ja haigusedki.





Näiteks käib mu Stuudios väga tugevate telepaatiliste annetega naisi, aga nende abikaasad on täielikult esoteerika kauged inimesed. Ometi valitseb paaride vahel tugev telepaatiline side ja mees valdab sama hästi telepaatiat kui tema naine. See anne on neile naistelt tugeva ühenduse tõttu üle kandunud.


Rasedad võtavad sageli üle enda üsas oleva tulevase lapse omadused ja hakkavad vastavalt tema tuleviku isiksuse spetsiifikale käituma, maailma tajuma ning ümbritsevat tunnetama.


Mina kopeerin enda abikaasa ja oma laste omadusi ning nemad kopeerivad minu omadusi. Ma olen saanud oma laste käest oskusi, omadusi ja võimeid, mida mul enne ei olnud jne.


Nii nagu maailm on duaalne esineb ka elus nii positiivseid kui negatiivseid ühendusi, mis huviorbiiti satuvad. 

 

Kui mu elus on esinenud madalamat klassi energeetilisi ühendusi, kus niipea, kui pisut kauemaks mõnele negatiivsele inimesele sügavamat tähelepanu pööran, tahavad mind võtta üle selle isikuga sarnased harjumused ja omadused. 


Kui inimesele näiteks meeldib rämpstoitu süüa ja televiisorist seriaale vaadata, siis laskub ka minusse laiskus ja loidus. Mulle mitte omaselt ma ei viitsi ennast isegi diivanilt püsti ajada, mis on minu jaoks loomu vastane. On tekkinud ärrituvus, ärevus, negatiivne meeleolu, kui mõnel tuttaval on harjumus näiteks keskenduda kõigele, mis ei meeldi ja sellest lähtudes sotsiaalmeediasse postitusi teha ning teiste heakskiidu kaudu oma madalat enesehinnangut tõsta.

 

Tekib küsimus, miks ma üldse sellistest inimestest mõtlen või oma tähelepanu neile pööran? Aus vastus on, et tegelikult on mõni negatiivne inimene vahel ka väga tore ja heade mõtetega ning ta meeldib mulle. Ta pole paha ega õel, ta on lihtsalt tasakaalust väljas, ebaküps, sisemiselt õnnetu ja eluga rahulolematu ning see muudab ta mürgiseks nii enda kui ka teiste suhtes.

 

Niipea kui taban ära, et hakkan kalduma liiga palju võõra inimese sagedusse, mis toob kaasa mulle loomuvastased isikuomadused, siis katkestan ühenduse. Mind aitab taotlus: “Ühendan ennast terviklikult lahti kõikidest võõrastest energiatest kohe. Ma tõmban tagasi oma teadvuse igalt poolt, kuhu ta ei kuulu, kohe!”

 

Sellest veel enam olen saanud vastupidiseid kogemusi positiivsete inimestega.

Näiteks kui vaatan sotsiaalmeediast mõnda eriti säravat persooni, kes toitub, treenib ja elab tervislikult, siis on see nakkav ja tekib endalgi motivatsioon luua omale head enesetunnet ja päeva ning lükata tervet oma elu positiivsesse suunda. Vahel mind aitab hallist argipäevast ja laiskusest välja just mõne kauni särava naisterahva vaatamine. Mul on terve youtube'i list ilusatest ja vitaalsetest inimestest, kelle kanali ma hommikukohvi kõrvale esimese asjana käima panen ja kuulan, mida põnevat neil öelda on. 


Ma tuletan endale meelde ja soovitan teistelgi meeles hoida, et see, millega suhestud või seguned, hakkab su energeetikat mõjutama ning selle kaudu võivad üle kanduda võõrad tahtmised, harjumused ja sulle mitteomased valikud. Sealhulgas ka positiivne pool! Jälgi hoolega, mida sa tarbid ja kellega suhtled, millega ühenduses oled ja millisel määral sa seda teed. 


Pole ilmaaegu öeldud, et inimest on ümbritseva kaudu võimalik lugeda kui avatud raamatut. Näiteks kliendid on kõik pakkuja nägu. Muutub pakkuja, muutub klientuur. Ma võin öelda, et minu klientuur on selle 8 tegutsemise aasta jooksul 180 kraadi muutunud, vahetunud ja ümber kujunenud, sest ka mina ise olen suuri muutusi ja kasvuprotsesse läbinud.


Teinekord annab vaatlemine sulle palju rohkem informatsiooni kui suhtlemine.

 

Üheks mu lemmiktegevuseks on jälgida oma elu läbi sellise perspektiivi, millisesse suunda liiguvad mu suhted, kliendid ja sidemed, sest vastavalt sellele saan ma teada, millisesse suunda liigun ma ise või millisel tasandil viibib mu meel.

 

  • Kui su ümbert kukuvad ära pudulojused ja su ümber tekivad tegusad loojad, siis oled sa ka ise edu poole teel.

 

  • Kui su ümbert kukuvad ära manipulaatorid ja su ümber tekivad lahedad ideede generaatorid, siis oled ka sa ise loominguliste ja paindlike suhete poole teel.

 

  • Kui su ümbert kukuvad ära rumalad ja su ümber tekivad targemad, siis oled sa ka ise suuremate teadmiste poole teel.

 

  • Kui su ümbert kukuvad ära ohkivad pessimistid ja su ümber tekivad rõõmsad optimistid, siis oled sa ka ise lõbusama elu poole teel.

 

Oska lugeda märke. Su elu liigub sellises orientatsioonis, millisesse suunda liiguvad inimesed su elus.

Jälgida tasub ka seda, kes ja mis sinu ringis olevaid inimesi ümbritsevad, sest omavahel saavad kokku alati ühesugused ja sarnased energeetikad. 


Näiteks kui keegi väidab, et on väga edukas mõnel alal, aga tema koostööpartneriteks on luuserid, siis suure tõenäosusega tuleks selles jutus kahelda, sest pole võimalik, et sa ise oled tegija, aga su koostööpartnerid ei ole tegijad. 


Kui keegi üritab endast muljet jätta kui väga teadlikust, informeeritud ja intelligentsest inimesest, aga tema partner on kui “shallow water”, siis suure tõenäosusega on ka selle isiku teadmised pinnapealsed, mida osatakse uhkelt pakendada, aga mille sisu ei vasta tegelikkusele. 


Kui keegi saab pidevalt kusagil petta või langeb suurte pettumuste osaliseks, siis suure tõenäosusega on ka temas endas head muinasjutuvestmise oskused, mis ei käi reaalsusega kokku. 

 

Kõik inimesed on omavahel energeetiliselt seotud ja energeetilistest suhetes ning kõigi energeetika kujuneb vastavalt sellele, mille keskele nad ennast istutatud on. Inimene tunneb ennast seal kõige mugavamalt, millega tal on resoneeruv samastuda, suhestuda, ühte hoida. Seda märgates ja endas tähele pannes on see hea õppimise koht, sest meil kõigil on terve elu vältel oma “shadow work” vaja teha, et saavutada ausat ja autentset “North Node'i,” mis võimaldaks ligipääsu elu parimatele kvaliteetidele hingeliselt, vaimselt ja füüsiliselt.


Sina ise oled avatud raamat iseendale ja teised inimesed su ümber on avatud raamatud sulle. Tuleb õppida lugema märke, mis teinekord ei pruugi olla red flagid, vaid on hoopis fun facts`id!


Ilona Karula

Eluvaim kirjastuse instagram: https://www.instagram.com/eluvaim

984 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page