top of page

Aeg

Laadisin Kõiksusest alla huvitava sõnumi. Mulle endale oli see suurepäraseks äratajaks.



Pildistas Vivian Ainsalu


/Vahel ei jõua vajalik inimeseni seetõttu, et ta ise jookseb olulise eest ära kui kiirustab läbi elu. Nii ei taipa ta peatuda kui kohtab oma võimalust. Sarnaselt jääb palju tegemata kui jäädakse ootama või lootma kellegi peale, siis energia seisab ja ei toimu üldse liikumist. Tulemuseks ei kohta võimalused inimest.


Selleks, et kohata oma võimalust tasub võtta omale sõltumata olukorrast aega ja mitte raisata millegi või kellegi järel ootamise peale oma aega. Valida tasub endale õiglane tempo, mis on aus nii enese kui teiste suhtes. Ja ei juhtu selle eluga vahepeal midagi kui nuusutada aeg ajalt kõiki tee servas õitsevaid lilli.

Elu ilma lõhnade, maitsete, puudustuste ja tunneteta on tühipaljas elu. Elu koos lõhnade, maitsete, puudutuste ja tunnetega on elusust täis elu.


Olgu kellelgi ükskõik kui vähe või palju. Elamisväärne elu ei alga tahtmistest ega pingutustest kuhugi välja jõuda. Elamisväärne elu saab alguse lubamisest olla enese jaoks kõige sobivamas tempos ja märkamises. Alles siis me mõistame, mida tähendab olla sisemiselt ärkvel ja elus kui anname loa enestele sättida ise oma aega./


269 views1 comment

Recent Posts

See All
bottom of page