top of page

Alahinnatud harknääre

Updated: Apr 5, 2018

Harknääre ehk tüümus on üks vähem uuritud sisenõrenäärmeid, aga võib mängida vaimsete võimete potentsiaali avamisel olulisematki rolli kui käbinääre.


Harknääre asub südamekeskuse kohal rinnaluu all, hingetoru hargnemise piirkonnas ja on otseühenduses südametšakraga. Harknääre on elujõuvibratsiooni keskus, millest sõltub eluenergia vägi ja jõulisus.


Füüsilisel tasandil vastutab harknääre immuunsuse eest, sest harknäärmes aktiviseeritakse antikehad. On teada, et selle hormoonid mõjutavad lümfiringe, seeläbi ka kaitsesüsteemide toimimist. Harknääre hoolitseb leukotsüütide hulka kuuluvate T-rakkude tootmise eest (milleks on lümfisüsteemi rakud). Leukotsüüdid hävitavad verre sattunud võõrbaktereid ning toksiine. Seega mida tervem ja tugevam on sinu harknääre, seda võimsam on sinu immuunsussüsteem. Ja energeetiliselt tasandilt vaadatuna, mida madalam on elujõuvibratsioon ehk harknäärme keskuse töö, seda suurema tõenäosusega tekivad haigused, sest ainult jõuliselt vibreeriv inimene on väge ja tervist täis.


Siinkohal teeme selgeks, mis vahe on sagedusel ja vibratsioonil, sest neid kahte aetakse tihti segamini, käsitledes neid kui ühte ja sama asja.

Sagedus on reaalsus, vibratsioon on reaalsuse võnge. Näiteks mõni madalamas sageduses (reaalsuses) viibiv inimene võib väga tugevalt vibreerida ja kõik tema halvad soovid täituvad kui võluväel. Ja mõni kõrges sageduses viibiv inimene võib muudkui palvetada ja häid soove Universumi poole lõputult teele saata, aga mitte miski ei õnnestu ega lähe täide, sest tema vibratsioon on nõrk ja energa ei liigu. Seega sinu vägi sõltub ainult sinu vibratsioonist.




Pildil sisenõrenäärmed ehk endokriinsüsteem




Harknääre ehk elujõuvibratsiooni keskus areneb lastel välja 2-eluaastaks nagu käbinääregi, kuid saavutab oma maksimum kaalu suguküpses eas (12-14 aastaselt) kaaludes 35 grammi. Peale seda hakkab harkääre kärbuma, kaaludes 25- eluaastaks 25 grammi ja 40-eluaastaks ca 18 grammi ja 60-70 eluaastaks kõigest 6 grammi.

Osaliselt on süüdi harknäärme kärbumises ebatervislikud eluviisid, ebateadlik toitumine, kodukeemia ja kosmeetika kasutamine, saastunud õhk, mürgised ravimid jne.

Energeetiliselt hävitab harknääret negatiivne energia, mis nagu võluväel eluenergiat kehast välja loobib, jõudu raiskab ja vibratsiooni madaldab. Sellest hetkest peale, mil kogu eluenergia koguneb suuremas osas emotsionaalkehasse ning inimesest saab tema emotsioonide ori seadistub harknääre atrofeerumise protsessi. Samuti harknäärmega otseühenduses olev südamekanal järjest sulgub ning inimene ankurdub järjest enam piiratud tavateadvuse tasandile, milles tunded ja südametunnistus jäävad tahaplaanile ning inimest juhib järjest enam külmemalt kalkuleeriv mõistus.



Harknääret on võimalik äratada ja taastada


Täpselt nagu käbinääretki on võimalik harknääret turgutada ja äratada. Pangem tähele ka seda, et just harknäärme aktiivsusest sõltub käbinäärme aktiivsus.

Füüsilisel tasandil toetavad harknäärme tööd E-vitamiin, tsink ja seleen, kuid eraldi tasuks end varustada ka Omega 3 rasvhapetega, B,C ja D vitamiiniga.

Energeetilisel tasandil on võimalik harknääret aktiveerida läbi teadliku energiatöö ja seda teeme me Kõiksuse Kanaldused Stuudio poolt spetsiaalselt välja töötatud Südamerahu meditatsioonis, milles valmistame ette soodsa pinnase üliteadlikuks ja turvaliseks südamekanali avamiseks. Sest nagu eelpool mainisin on härknääre otseühenduses südametšakraga ning inimese süda on täpselt nii palju avatud kui heas seisukorras on tema harknääre.


Elu on seda lihtsam, mida enam elada läbi südame. Elu on seda keerulisem, mida vähem elatake läbi südame.
6,612 views0 comments

Recent Posts

See All

Psühholoogi soovitus!

Olen alati olnud seda meelt, et kõigepealt tuleb oma probleemid püüda välja selgitada meditsiiniliselt ja psühholoogiliselt, paralleelselt ka spirituaalselt ning alles seejärel otsida põhjuseid müstik

bottom of page