top of page

Vajalikud õppematerjalid

Raamatu "Hinge valede nõiaring" teine eestikeelne trükk on peaaegu läbi müüdud ning kolmanda trüki teeme võibolla aasta pärast. Jätan Stuudiosse paar kasti õppematerjalideks ning väikese koguse saadavale veel kodulehe e-poodi.





Sama lugu on "Täheinimestega", aga seda on meil varudes pisut rohkem ning jätkub tõenäoliselt kevadeni.


"Lapse Hing" on uus ja on pikemaks ajaks olemas.

Kel huvi hakata Stuudio üritustel osalema, siis on soovitav raamatud läbi lugeda, sest juturaamatute asemel on tegemist korduvkasutatavate abivahendite ja õppematerjalidega.


Põhjus, miks ma ühtäkki neid raamatuid nii palju olen hakanud kirjutama peitub selles, et inimesi on PALJU ja mul ei ole võimalik kõikidele kirjadele vastata. Lisaks on erakonsultatsioonid väikese beebi ja uute projektide kõrvalt hetkel pikemal pausil. Seetõttu on parim viis loengutele, praktikatele ja eravastuvõttude lisana vahendada infot ka kirjapanduna, sest siis leiavad kõik huvilised iseseisvalt vastuseid ja saavad teatud määral osa ka praktilistest harjutustest.


Info läbitöötamine tuleb kahtlemata meditatsioonides kasuks, sest sageli jagunevad osalejad kahte leeri. Ühed on väga teadlikud, teised alles kompavad maad ning on paras väljakutse leida grupis kuldset keskteed, et ühtedel ei oleks igav ning teistele ei tunduks asi abstraktne ja keeruline. Pealgi saadakse raamatute kaudu aimu, kas üldse minu teemad ja maailmamõõde kõnetavad, sest mõnekümne euroga on kindlasti ka muud teha kui tulla niisama suud maigutama.


Pildiks valisin ühe usina osaleja raamatu, mille värvilised järjehoidjad kõnelevad enda eest.


Ilona Karula /www.algolemus.com/ Kõiksuse Kanaldused Stuudio

445 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page