top of page

Salakavalad lõksud

Updated: Mar 5, 2018

Postitus ei ole mõeldud jagamiseks, vaid on mõeldud lugemiseks.


Tasuta lõunaid pole


Olen alati mõelnud, et kuidas illuminaatide värbamine käib, mil oma hing müüakse maha. Ehk sa saad palju edu, jõukust, mõjuvõimu, aga samal ajal oled seesmiselt surnud, teenides oma hingeenergiaga teisi võõraid energiavorme. Selliseid inimesi on palju näiteks kuulsate muusikute ja filmistaaride seas, kes suurte masside ees vabamüürlaste sümboolikat imiteerivad. Samuti on terve youtube täis kokku koondatud intervjuusid, mil ajakirjanik küsib, et miks sa seda kõike teed, mille peale vastatakse kui ühest suust: “I sold my soul to the devil.” Täpselt nii see sõnum on. Annad kuradile sõrme ja ta võtab terve sinu hinge. Ja kas need inimesed on õnnelikud, hingestatud olevused? Millegi pärast vaeveldakse suuremas osas alkoholi, narkootikumide, depressiooni ja igasuguste muude perverssuste küüsis.


Lepingu sõlmimine käib kiirelt ja lihtsalt. Hetkest, mil loa ja nõusoleku annad on hing maha müüdud ja leping sõlmitud. Hiljuti ilmus minu ette astraalis üks olend, kes pakkus välja, et teeb mu väga edukaks ja jõukaks. Selle peale ma muidugi vastasin, et väga tore, aga mida sa vastu tahad saada, sest tasuta lõunaid ei ole. Olend vastas: “Sinu elu!” Teisisõnu tähendab see, et soovitakse hingeenergiat enda teenistusse. Loomulikult ma keeldusin, aga samal ajal olin väga õnnelik, sest ma mõistsin kui väärtuslik on kõik see, mida ma praegu teen, et mind soovitakse kontrolli alla saada. Pealegi on inimese hingel vääramatu jõud ja kedagi teist või kolmandat pole küll sinna kõrvale edu saavutamiseks vaja.


Minu keha, hing ja vaim on minu ja ma olen eeskätt ainult iseenda teenistuses, sest läbi enda teenin ma teisi. Lasen oma ellu ainult selle, mis tuleb orgaaniliselt, mitte läbi kolmandate isikute, allutamise või meelituste.






Üritati allutada vanasse teenistusse


Tegelikult on tants aurukatla ümber kestnud juba kauem. Sellest hetkest peale, mil astusin välja ühest väga suurest egregorist, mille lummuses ja “teenistuses” ma pikalt olin. Pärast seda on minu ümber elu pehmelt öeldes keev. Kuni selleni välja, et ühe meditatsiooni käigus üritati minu keha jõuga üle võtta ja sunniti vägisi andma inimestele kunagisi vanu taotlusi, mida ma enam ei tee. Selle intsidendiga sai asi minu jaoks selgemaks.

Kindlasti ei arva ma, et üks meetod on teistest õigem või valem, vaid ma leian, et kui midagi surutakse vaba tahte vastaselt peale, läbi allutamise ja vägivaldse jõu, siis võiks sellest omad järeldused teha.


Minu peast keerles mustmiljon küsimust läbi.

Esmalt olin ma ehmunud, siis valdasid mind sügavad süütunded, et äkki ma ei valmistanud end meditatsiooniks piisavalt ette või olin lodev, et need asjad said üldse nii kaugele minna. Minu inimeste turvalisus on mulle kõige olulisem. Edasi valdas mind sügav pettumus iseenda ja ühe teise isiku suhtes, kellest olin väga lugu pidanud, sest kuidas on võimalik levitada massidele midagi, mille taga seisab varjatud transiline jõud. Kindlasti pole tegemist süüdistamisega, vaid nüüd olen teadlikum, et kõike võib ette tulla ja seni kuni põhjuseid ei tea ei saa ka lõplikku seisukohta võtta. Eks neid energiaid ongi väga raske ära tabada kui need ilusa muinasjutu taha on maskeerunud. Ja tõenäoliselt polekski ma kõigest sellest enne teada saanud kuni minuga see intsident juhtus. Samas selle isikuga on ka sarnane intsident kunagi juhtunud, nii et küsimusi on palju ja tekib järjest juurde...


Võib ette tulla et ruumis käiakse tähtsate toimingute ajal segamas, aga et füüsiliselt keha kallale kiputakse on erakordne, seda enam, et ruum on alati hoolikalt ette valmistatud. Aga nagu elu on näidanud, siis tsükliliselt käiaksegi jõudusid mõõtmas ja proovile panemas. Nüüd vähemalt sain ma selge teadmise kätte, mis toimub keha üle võtmise ajal kui sa ise oled teadvel ja sain ka kinnituse, et olen õigel teel.


Uues energias uued lõksud


Kuna Maa peal on uued energiad, uus teadvus, siis on ka uued lõksud.

Üks suur, kaval ja ohtlik lõks ongi masside teadvuse avamine, hingeenergia võimendamine ja oma potentsiaali suurem kasutamine. Ärge saage valest aru, see kõik ongi üllal eesmärgil, meile äärmiselt vajalik ja oluline. Kuid iga asja taga on ka omad agad. Küsimus on selles, kas inimesed oskavad oma energiat edaspidi ka hoida või annavad suurenenud energiavoo ja kõrgsageduslikumad energiad ära võõrastele.


Seega on mul sõnum kõikidele vaimsetele praktikutele. Ükskõik, mida te teete, õpetate, inimestega jagate, kõige olulisem sealjuures on õpetada inimesed oma energiat hoidma ja kehtestama. Teadvuse avardamisest ja võimete aktiveerimisest peab olema eelkõige inimesele endale kasu, mitte nii, et teadmatult antakse kogu oma energia mujale teenistusse ära. Tasub skepsisega suhtuda absoluutselt kõigesse. Ka mina suhtun äärmise ettevaatusega enda uutesse praktikatesse. Ei tohi inimestele kõike pimestatult ette lahmida. Igal asjal on tagajärjed. Tasub enda peal eelnevalt kõik kordades läbi katsetada ja olla 100% veendunud, et see, mida sa teed teenib ainult inimest ennast, mitte võõraid energiaid seal taga. Kui teete energiatega tööd, siis arendage endas ka selgeltnägemise võimet, sest paljud kanalid, mis inimeste pea kohale tekivad ei ole sageli kõige puhtamad ja juhendaja peab selle ära tabama ning võtma vastutuse terve grupi ees.


Inimestele sõnum: Täpselt sama palju kui on hing programmeeritud energiavorm, on seda sinu vaim, ainult teises kontekstis. Retooriline küsimus on selles, kas on midagi, mis pole programmeeritud. Ma leian, et alati on võimalik veel edasi minna. Inimene loob seda võimsamalt, mida vabam ta on. Soovitan püüelda alati vabaduse poole kõigist ja kõigest. Püüda olla vaba uskumustest, arvamustest, harjumustest. Unustada autoriteetsus kellegi või millegi ees. Tasub võtta infot kuulda, aga mitte vajuda lummusesse, mis sind pimestab. Jätkem alati vaba ruumi taevaste tuulte jaoks. Kõik on ja samas pole mitte midagi. Elu ongi ime/lik.

1,744 views0 comments

Recent Posts

See All

Hingede sõprusest unenägudes

Praegu on saabunud aeg, mil hinged omavahel intensiivselt unenägude tasandil suhtlevad. Sealjuures ei pea inimesed omavahel suured sõbrad ega tuttavadki olema, vaid hinged suhtlevad, ilma et nad siins

bottom of page