top of page

Tulemas uued kaardid!

Kallid sõbrad. Mul on häid uudiseid. Ma lubasin teile suveks, mil viibin pikemal pausil ja üritusi ei toimu, et mul on üks tore üllatus veel varuks!


Juba mõne nädala pärast on meil välja tulemas uued kaardid –ALGOLEMUSE MEDITATSIOONIKAARDID.




Tegemist on praktilise taskumeditatsiooniga, mille pisike pakk mahub sulle igale poole kaasa: lennukisse, randa, tööle, matkale, igale poole, kus pead aega parajaks tegema või kedagi-midagi ootama, ennast tasakaalustama, rahustama, elujõudu kokku koondama või mis iganes teemadega tegelema.


Nagu te mind juba tunnete ja teate, siis minu taotlused pole kunagi puusalt tulistatud juhuslikud laused. Olen kanaldanud 55 võimsat afirmatsiooni, mille sõnade järjekord ja lauseehitus on hoolikalt valitud, läbi katsetatud, et need kannaksid endas tugevat ja koheselt toimivat vibratsiooni, mis päriselt ka mõjub. Neist suurem osa on Kõiksuse Kanaldused Stuudio klientidele juba tuttavad ja tulemuslikult oma toimivust tõestanud.


Kui päris aus olla, siis meditatsioonikaartide mõte saigi alguse teist endist kui ikka ja jälle osalejad küsisid, kuidas üks või teine sisemine taotlus kõlas, millisel moel oleks kõige mõistlikum afirmatsioone sõnastada või millist meditatsiooni kodus iseseisvalt jätkata.

Nüüd ongi valminud selline mõnus koduseks kasutamiseks mõeldud meditatsioonipakk, mille tagaküljel on sissejuhatav Algolemuse juhendus ning mediteerijal endal jääb vaid esitada palve, et tõmmata intuitsiooni toel kaardipakist välja 1-3 taotlust, mida sinu Tõeline Olemus praegusel hetkel selles kehas enese võimenduseks ja teadlikkuse selginemiseks kõige enam vajab. Kõigi nende taotluste abil saad sa meditatsiooni teha 5 või 50 minutit, nii palju ja kaua kui ise jaksad, vajadust tunned, tahad. Igati lihtne, praktiline ja mugav.


Ma isiklikult ootan seda kaardipakki väga, sest mul on kombeks pakkuda ainult seda, millest ise soovin osa saada. Seetõttu julgen Algolemuse meditatsioonikaarte pidada üheks produktiivseks abivahendiks, mida kasutada efektiivseks tööks iseendaga.


Kuna tegemist on kitsa nišitootega, siis kaardid tulevad müüki ainult minu e-poodi www.algolemus.com/shop, millest annan teada esimesel võimalusel Kõiksuse Kanaldused Stuudio FB lehel, siin samas algolemuse kodulehel ja marketingi e-kirjaga, kes liitunud sooviga saada värskeimat infot. Suve jooksul püüan mõneks õhtuks avada ka Stuudio uksed, kel soovi osta kaarte kohapealt, kohtuda näost näkku või saada raamatusse pühendust.

265 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page