top of page

Tagantjärele tänulikkus

Täna õhtul lõin ma tantsu maagilises udus haldjatega, oma maa peal, kuhu mind oli kaua kaua tagasi oodatud. Ma tundsin ennast õnnelikumana kui kunagi varem, sest nad olid mu jaoks hulga ettevalmistusi teinud, näiteks "rajanud" metsikult kasvava ravimtaimede "aia", alustades hobumadarast ja lõpetades uhkete kõrgete üheksavägistega.


Ma polnud varem tahtnud sinna paika minna, aga kui saabus õige aeg, õige küpsus, suurem teadlikkus iseendast, siis justkui võimalused juhatasid mu õigesse koju võluväel. Nüüd rajan ma uut elu, hoopis uues energias ja võin öelda, et tagant järele saan ma olla tänulik paljude asjade eest. Ütleks, et kõige eest.





Täna teadvustasin eriti kristallselgelt, kuidas negatiivsed kogemused pööravad end sinu kasuks kui oskad neid vaadelda läbi tagantjärele tänulikkuse. Seda mõistes toimub justkui maagiline transformatsioon, mil vabanevad vanad raskused, et sul ei jää muud üle kui andestada kõigile ja naeratada elule kogu segaduse eest.


Jagan teile mõningaid mõtteid, mis kiiruga peast läbi käisid:


/Ole tänulik, et uks su nina ees kinni löödi. Järelikult on paremad võimalused sind ootamas.


Ole tänulik kui ta sinust halba rääkis. Nüüd hoiavad kõik temasugused, kes teda usuvad, sinust eemale.


Ole tänulik, et sul kohe raha ei ole. Hakkama saamine omade jõududega aktiveerib loomingulisuse, mis on inimest kõige väestavam jõud.


Ole tänulik, et sa soovitut varem ei saanud, sest nüüd oled sa küpsem ja teadlikum, kes suudab paremat elu luua.


Ole tänulik, et vana lahkus ja ennast ise laiali lammutas, sest nii on sul võimalik uues energias kulgeda uue inimesena./


Ausalt, kõik läheb lõpuks hästi ja veel paremini kui keskendud oma sisemisele õnneseisundile läbi teadliku elu mõtestamise ja loomise.


Ilona Karula

226 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page