top of page

Suurpuhastuse aeg



Praegu on käimas suurpuhastuse aeg, mil vastavalt inimese energeetikale käivituvad jõulised protsessid, et leida sobiv enda ümber ja jätta ebasobiv endast maha. Seetõttu võivad paljud kogeda segadust, mil vanamoodi enam ei saa, aga uutmoodi veel ei oska.




Eile teatas üks osaleja, kuidas tema otsused on sisemiselt õiged, kuid mõistusega analüüsides võiks talle mental illness diagnoosi panna. Hing teab, et on õigel teel, kuid keha kardab ees ootavat. Tundmatust. See on selline imelik seisund, mil sisemiselt tead, aga välimiselt ei usalda oma teadmist.

Siinkohal soovitan lihtsalt usaldada oma tunnet ning järgneda 100% iseendale, mitte teistele. Vaid nii leiate selle, mis on teie jaoks õige õige ja hea.

Ärge kartke vana lagunemist, oma aja ära elanud suhete katkemist, muutusi töös- ja karjääris, sest alati kui midagi kaob, tekib asemele vaba ruum, et täituda uuega.

Teie klaas ei ole tegelikult pooltühi ega pooltäis. See on alati täidetud hingamisruumiga, et saaksite jõuvarud kokku hingata ja oma elu sobivamate võimalustega täita.

Järgnevalt jagan mõningaid mõtteid, mida võiks märgata ja tähele panna.

1. Tugev tunne tähendab alati vastust. Järgne oma tundele ja leiad lahenduse.

2. Sind ümbritsev sõltub sinu energeetikast. Kõik, mis sinu energeetikaga ei sobitu tekitab sisemist errorit ja sunnib end sinust lahti ütlema või ennast millestki lahti ühendama. Tunne rahulolu, et puhastud ja vabaned ebavajalikust.

3. Vaba ruum tähendab alati, et tulemas on uus. Usalda, sest ükski koht ei jää täitmata. Tuleb uus töö, uus suhe, uus kodu, uued väljavaated.

4. Ära pelga konflikte, sest need näitavad puhastumise teeotsa kätte. Hoia meeles, et kui konflikti lahendatakse konteksti siseselt, siis on suhe väärt hoidmist. Kui vaidlusesse lisatakse konteksti väliseid asju, näiteks muututakse isiklikuks ja solvavaks, siis tasub sellest suhtest vabaneda.

5. Ära vaidle inimestega, kelle televiisor on suurem kui nende raamaturiiul. Pole mõtet.

6. Ennast tuntakse puudutatuna siis, kui miski või keegi meid sisemiselt puudutab. Sageli on selleks süü puudutus, mis puudutab seda osa sinust, mis tunneb ennast olevat süüdi. Kes tunnistab ausalt oma süüd, see saab vabaks oma süüst. Kes eitab oma süüd, peab asuma võitlusesse, et tõestada oma mitte-süüd. Enesele teadmata sellisel viisil hoopis tõestatakse kõval häälel kõigile oma süüd.

7. Mida ausam enda vastu oled, seda kiiremini jõuad täiuseni selles kehastuses. Su ausus ei pruugi kõigile meeldida, aga see ongi sõel, mis jätab pinnale selguse.

8. Kui sinuga ei arvestata, siis lahku, sest nii arvestad sa iseendaga.

9. Kui sinust lugu ei peeta, siis anna vabaks, sellega pead sa lugu iseendast.

10. Seades ennast esikohale ja valides enese jaoks parima, arvesta, kuidas teised ennast tunnevad ja mida see neile kaasa toob. Emotsionaalselt intelligentne inimene on arvestav, mitte teistest üle sõitev ega ennast ohverdav.


11. Usalda. Kõik loksub paika, igaüks jõuab selleni, mis ta on. Keskendu enda elu loomisele, mitte teiste elu jälgimisele.

Sessioon ja kleit Vivian Ainsalu. Filmis Kadri Lehtla.

428 views0 comments

Recent Posts

See All

© 2022 by Ilona Karula

bottom of page