top of page

Suhete katkemisest


Sageli soovitatakse negatiivsetest, kadedatest, õelatest ja kibestunud inimestest eemale hoida ja mitte nendega suhelda. See on aga väga keeruline, sest igaühes meist on varjul nii üht kui teist, lihtsalt erinevatel eluperioodidel ja olukordades löövad kehvad iseloomujooned võimendunud kujul välja.


Selleks, et mitte põgeneda terve maailma “kurjuse” eest on mul parem soovitus.



Pildi autor Chrisman Studios


Õpi juurutama endasse harjumust mitte hoida oma kontsentreeritud tähelepanu negatiivsetel, kadetatel, õelatel ja kibestunud inimestel. Siis ei pea sa neist eemale hoidma vaid nad hakkavad su küljest ise ära kukkuma. Tähelepanu on alati see, mis inimesi, suhteid, olukordi endaga ankurdab ja seob. Niipea kui sa neile enda sees enam ruumi ei anna, siis nad ise kutsuvad esile olukorra, mis paneb nad lahkuma, sest nad ei mahu sinu sfääri.


Kui oled piisavalt oma südames kasvanud, siis lahkuminekule määratud suhe ei mõju sulle emotsionaalselt pingelisena, nii et sellele tuleks kõva häälega lõpp välja kuulutada. Ühel hetkel sa isegi ei keskendu enam suhte ebasobivusele. Negatiivsete tunnete ja antipaatia asemel tekitab see sinus hoopis huvipuuduse.

Järgmisel hetkel kukuvad ebasobivad suhted su küljest iseenesest ära, ka nemad unustavad sinu, sest su tähelepanu ei toida neid ja nad lähevad sõbralikult oma teed. Ja sinul ei ole sellest midagi, vaid alles jääb puhas rõõm, sest kõik on leidnud endale sobiva suhtest väljumise viisi ja uue tee.


Kõik on happy´d!



693 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page