top of page

Sisemise valguse meditatsioon






Nüüd on see teie ees, kes te kõik küsisite kauge maa ja mere tagant meditatsiooni, millel saaksid osaleda ka need, kes pole kohustuslikku sissejuhatavat praktikat läbinud.


Tegin teile klassikalise meditatsiooni, mis on lihtne, kerge ja kompaktne kooslus efektiivseks sisemiseks ümber häälestuseks, sobides kõigile, kellel on huvi mediteerimise vastu. Aga muidugi kõik on ikka minu moodi twistiga.


Sisemise valguse meditatsioon on mõeldud sulle kui sa tunned tuhmumist, kurnatust ja kulunud olemist enda sees. Kui sa oled väsinud, tüdinenud ning kaotanud usu endasse. Sisemise valguse meditatsioon aitab taas luua armastuse tunnet iseenda ja ümbritseva maailma vastu, äratades sinus ilumeele, rõõmutunde ja naudingute vibratsiooni. Sisemise valguse meditatsioon toetab häälestumist oma Teadliku Olemuse keskmesse, tõstab sagedust, parandab meeleolu, ning aitab välja tulla energia defitsiidist.

Kui sind kõnetab, siis kodulehelt www.algolemus.com leiad sündmuste alt edasised juhised.

Meditatsioon on saadaval alates 22.aprill kuni 12. mai YouTube'i video keskkonnas. Tee palju tahad.

NB! Tegemist ei ole tehnilise vertikaalpraktika ega Algolemuse meetodiga. Praktika sisaldab põhjalikku füüsilise keha lõdvestust ja klassikalise meditatsiooni elemente.

199 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page