top of page
Writer's pictureIlona Karula

Salakavalad mürgid, mis langetavad sagedust!

Mida tugevam on inimese auraväli, seda tugevam ta on. Mida nõrgem, katkisem ja õrnem on inimese auraväli, seda kergemini saadakse pihta väljastpoolt tulevate mõjutustega.


Auravälja nõrgestab negatiivne energia. Niipea kui elada viha, kurbust, ängi, stressi (sh tööstressi) või meeleheidet endas läbi, tõmbub auraväli kokku, see muutub tuhmiks ja hakkab kahanema.

Uskuge või mitte, aga sarnased aurahävituslikud protsessid leiavad aset ka siis kui inimene kasutab sünteetilisi kehahooldusvahendeid, mürgist kodukeemiat ja parfüüme.





Sünteetika on väga madala sagedusega energia ja kui inimene määrib või piserdab end kokku mürgiste kreemide ja parfüümidega, siis tõmbab ta endal ümber justkui nähtamatu skafandri, mis muudab tema auravälja elutuks.


Energiapildis näeb ta välja nagu hall, tuhm, kiitsakaks tõmbunud energiakookon, millel puudub elujõulisus.

Hakkasin sellele tähelepanu pöörama siis kui olin teismeline.

Kosmeetika maailm tundus põnev ja tahtsin proovida kõiki säravates purkides ilutooteid. Määrisin ennast kokku pidevalt igasuguste tugevalõhnaliste maasika ja vaniljekreemidega, kasutasin kõikvõimalikke juuste kuumakaitse vahendeid, maske ja lokikreeme, parfüümide riiul oli meetrine.

Pikapeale hakkasin märkama üht olulist asjaolu: kui olin endale keemiaskafandri korralikult ümber määrinud möödusid minu ettevõtmised ja päev alati kehvemini kui muidu. Intuitsioon ei töötanud korrektselt, tegin valesid valikuid. Minu otsustsuvõime eristada olulist ebaolulisest oli null. Samuti ärritusin kergemini, olin närvilisem ja tujukam. Alateadlikult püüdsin olulise kaaluga sündmustel nagu eksamid, tööintervjuud, tähtsad töökohtumised jne. hakata enese keemiaga üle kallamist vältima. Ja mõistsin õige pea, kuidas asjad õnnestusid 75% paremini.


Kui alustasin süvitsi vaimsete praktikatega tegelemist, siis aktiveerus järk-järgult ülitundlikkus, mis hakkas mind loomulike keha puhastusprotsesside kaudu võõrutama kõigest, mis ei kuulu inimese orgaanilise olemuse juurde. Kasvas lõhnataju ja maitsemeele tundlikkus. Naftakosmeetika ja parfüümid muutusid järjest enam talumatuks. Praeguseks on sarane võõristus tekkinud ka igasugute sünteetiliste materjalide osas, millega kokkupuude tekitab kehale ebameeldivustunde.


Nüüd, mil suudan selgelt peenenergia maailma näha ja tajuda, julgen kindlalt väita, et igasgugune keha mürgitamine tõmbab inimese sageduse alla, vähendab tundlikkust ja pärsib intuitsiooni kasutamist. Olen selle märkimisväärse avastuse, lisaks endale, teinud ka tuhandete klientide pealt, kes minu üritustel regulaarselt osalevad. Suurem osa vaimsetes praktikates edasijõudnuid on tunnistanud, et nende meeled on sedavõrd ulatuslikuks avardunud, et nende organism on vabatahtlikult hakanud mürgistest kehahooldusvahenditest ja parfüümidest loobuma, mis on tõstnud nende elukvaliteedi uuele tasandile.




Astraalmaailma lõhnad


Puhta organismi ja tugeva auraväljaga inimene suudab tajuda 90% rohkem ja tema lõhnade maailm areneb märkimisväärselt mitmekülgsemaks kui varem.

Näiteks hakkavad inimesed tundma rohkem energiamaailma lõhnu, mis kannavad endas olulist informatsiooni. Lõhnade ja maitsete tundmisel peenenergiate tasandil on meie igapäevaelus suure kasuteguriga roll.

Sellist meeleselgust treenides on võimalik kõige ümbritseva kohta palju informatsiooni välja lugeda, sest igal haigusel, emotsioonil, tundel on oma lõhn. Igal vaimolendil, astraalränduril, tulnukal, inglil on oma lõhn. Iga lõhn ja maitse on kõigest samamoodi vibratsioon, mis koosneb hulgast informatsioonist.


Näiteks osaleb mu energiatöödes nelja lapse ema, kes tunneb kolm päeva lõhna järgi ette ära, kui keegi lastest hakkab palavikku jääma. Ta on kutsunud ka oma abikaasa lapsi nuusutama, kuid viimane ei tunne midagi. Üks inimene kirjeldas mulle oma kaitseingli lõhna, mis olevat olnud ebamaine lillelõhn. Mina ise tunnen ära, kui ruumis on võõras energia, kas inimene (astraalrändur), maaväline olend (reptiilidel, hallidel ja plejaadlastel on kõigil oma lõhn).


Minu abikaasa teeb lõhna järgi vahet taimetoitlastel ja lihasööjal. Näiteks kui mõni omnivoor on meil külas käinud ja tema seda ei tea, siis koju tulles ei jäta ta küsimata: “Kes meil käis, siin on lihasööja lõhn?”


Väga sageli olen tundnud oma autos kesklinnas sõites metsa, sambla või raba lõhna. Selle järgi tean ma kindlalt, et puuvaimud, kellega ma tihedalt kontaktis olen, kutsuvad mind metsa ennast laadima ja nendega suhtlema.


On tavaline, et tuntakse ka inimese lõhna, kes meie peale tugevalt mõtleb ehk kes on energiaga meie juures kohal. Näiteks vanaema igatseb meid ja tunneme järsku tema põlle ning pannkookide lõhna, või on kellelgi mõni kaksikleek, kelle naha või parfüümi lõhn hõljub ta kohal.


Üks klient kirjeldas mulle, kuidas tal on kannatamatu ja kärsitu ülemus ning iga kord, kui tööl on kiired, riskide võtmist vajavad ajad, siis tunneb ta selgelt ja teravalt kodus oma ülemuse parfüümi lõhna. Kord tundis ta seda ka meditatsioonis olles ning kui ta stuudiost lahkudes telefoni vaatas, leidis ta sealt viis vastamata kõnet ning mitu närviliselt kuklasse hingavat sõnumit.




Miks on minu üritustel parfüümid ja intensiivsed lõhnad keelatud?


- Esiteks pööran ma eriliselt palju rõhku ruumi energeetika loomisele. Tõstan sagedust, tuulutan palju, kasutan taimede energeetika tuge õrnade ja hoolikalt valitud ning kokku segatud eeterlike õlide näol. Nüüd kui ruumi astub parfüümipilveke, siis tõmbab ta kogu oma kohalolekuga minu tehtud tööle vee peale. Langeb ruumi sagedus ja tuba täidab ebasobiv lõhn.


- Teiseks segab ühe inimese parfüüm ülejäänud 20 inimese meditatsioonis osalemist, sest iga energiatöö käigus arendame endas ülitundlikkust. Sageli teeme spetsiaalseid harjutusi, kus on vaja õppida tundma astraalmaailma lõhnu.


- Kolmandaks ei lahku parfüüm ruumist koos inimesega, vaid talletub nädalateks pleedide, patjade ja riidest madratsite külge, mis rikub edaspidi mõne teise osaleja meditatsioonielamuse, sest peale iga kasutuskorda me stuudiovarustust pesumajja ei saada.


- Neljandaks ma leian, et inimesel ei ole mõtet osa võtta Kõiksuse Kanaldused Stuudio poolt pakutavatest energiatöövormidest kui tal puudub siiras soov oma tajusid arendada. Keemiaskafander on suurimaks takistavaks teguriks. Kui inimene vabatahtlikult end mürgiga enne vaimsele praktikale tulekut kokku määrib, siis ei ole ta tõsiseltvõetav.




Millised on alternatiivid?


Võime filosofeerida, et ka toit on pritsitud ja mürgine, kuid selline Mendeljevi tabel, mida omale kosmeetika ja kodukeemia kaudu pahaaimamatult peale määritakse, seda kogust ei anna võrrelda ühegi pestitsiidiga.


Piltlikult öeldes on inimene ise kõige pritistuim “puuvili”.


Kunagi levis naiste seas laialt anektoot: “Olen paks, sest kasutan volüümi andvat šampooni.” Esmapilgul naljakas küll, kuid tegelikult on asi naljast kaugel ja mürgiste kehahooldustoodete kaudu organismi sattunud ftalaadid muudavadki keha sõna otseses mõttes paksuks. Inimese nahk on nagu käsn, mille läbi imbuvad kõik toksiinid organismi lümfivereringesse. Kui meie peamine kehapuhastus mehhanism on häiritud, siis nahavahele ladestunud toksiinid häirivad edaspidi ka ainevahetuse tööd ja võib öelda küll, et keha volüümikus tuleb sõna otseses mõttes volüümi andvast šampoonist.


Tänapäeva kaubandusvõrkustik on loodustoodetest lookas ja internetiajastu pakub mitmekülgset harivat infot ja teadusartikleid, et viia end kurssi tervist kahjustavate koostisosadega, mida sisaldavad erinevad kosmeetika ja kodukeemia tooted.

Veebi vahendusel leiab ka lihtsaid käepärastest vahenditest valmistatavaid kodukosmeetika, deodorandi või pesupulbri retsepte.

Üha tõusvamaks trendiks on saanud lõhnatud tooted: seebid, šampoonid, kreemid. Üha enam teadlikke inimesi on hakanud nahahooldustooteid asendama filosoofiaga -määrida kehale ainult seda, mis sünnib suhu pista: kookosõli, sheavõi, kakaorasv, oliiviõli jne.

Seevastu lõhnade maailmas on Eestis kasvanud inimeste huvi eeterlike õlide vastu, mis aroomi kõrval kannavad endas ka palju tervendavaid kasutegureid.



Mida rohkem oma keha austada, seda enam austab su keha sind vastu ja kingib sulle hea tervise ning tundlikkuse.
4,938 views0 comments

Recent Posts

See All

コメント


bottom of page