top of page

Raamatud saabusid

Juhhei! Raamatud saabusid Stuudiosse. Esikaas ja trükikvaliteet on taas top-notch. Kohe-kohe jõuavad raamatud ka lattu ja sealt juba tellijate poole teele. Paralleelselt e-poega kehtib kohapeal Stuudios eripakkumine raamatule (poodides 24,95€ ja otse autorilt 17 €). Kes üritustel ei osale, siis 30 minutit enne ürituse algust on võimalik samuti raamatuid soetada.





See raamat on suures osas läbilõige minu ja mu lapse hinge vahelistest vestlustest, mis on leidnud aset erinevates olukordades erinevatel hetkedel.


Ta suhtles minuga veel enne, kui ma helendavaks naiseks sain. Ta juhendas mind terve lapseootuse aja ja meie hingede vaheline suhtlus on jätkunud ka pärast tema siia ilma saabumist.

Kuna lapse hingega suhtlemisest on saanud minu elu igapäevane osa, saan nüüd imehästi aru, kuidas vastsündinud beebiga suhelda hingede tasandil tunnete ja telepaatia keeles.


Elu beebiga võib olla kõike muud kui rutiinne mähkmevahetus, söötmine, mängimine ja magamine. Sellest võib kujuneda hoopis parim vaimne praktika, intuitiivteaduste elukool ja enese psüühiliste võimete proovilepanek.


Paljud arvavad, et meil on peres imelaps või olen mina imeinimene, kuna me mõistame teineteise soove silmist. Tegelikkuses ei pea selleks olema eriline, et kasutada omavahel info vahetuseks peenenergiate keelt. Absoluutselt kõik siia ilma kehastuvad hinged püüavad oma vanematega suhelda, küsimus on ainult selles, kas neid osatakse kuulata ja tähele panna. Kas üldse proovitakse kõneleda hingede keelt...


Ilona Karula /www.algolemus.com/

75 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page