top of page

Puutumatuse meditatsioon



Kallid sõbrad.

Ma lubasin teile, et panen ONLINE meditatsiooni üles. Nüüd on see lõpuks tehtud ja homsest saadaval.

Kuulen sageli huvilisi küsimas veebipõhiseid meditatsioone või soovitab vahel keegi, et viska midagi üles. Selles asi ongi, et ma ei viska asju üles ega tilbenda niisama ekraani ees.

Ma loon sügavalt ja see on väga põhjalik protsess, millesse on kaasatud professionaalne testgrupp. Tänaseks oleme puutumatuse meditatsiooni teinud mitu nädalat ning see on olnud üks ütlemata ilus kogemus.

See meditatsioon sündis mererannas kui ma hetkeks vajusin põlvili, sest mitmed minu jaoks olulised piiritagused ettevõtmised seiskusid eriolukorra tõttu päeva pealt. Seepeale kanaldasin täpselt sellise meditatsiooni, mis mind ennast väga palju aitas ja mille kohta minu abikaasa ütles, et see oli tema jaoks üks viimase aja säravamaid hea enesetunde transformatsioone. Ka meie armas testgrupp ainult kinnitas meditatsiooni üle ning tänaseks oleme kõik seda praktiseerinud mitu nädalat.

Puutumatuse meditatsioon sobib sulle kui oled väsinud, tüdinenud ja hirmunud ebakindla tuleviku ees, sa tunned justkui oleks maailm sinu elu kokku surunud ning unistused laiali pildunud. See on tõeline enese jõuvarude taastamise praktika, teadlik ja täielik eemaldumine infoväljadest, mis meid manipuleerivad ja meie mõistust kergesti mõjutatavaks struktureerivad. Puutumatuse meditatsioon lahustab ärevust, lahendab teadmatust ja taastab eneseusku.

Meditatisiooni eesmärk on hea enesetunde loomine ja selgelt teadmine, kuidas ja kuhu minna oma eluga edasi. Kui kipud väliste jõudude poolt pimedasse masendusse tõmbuma, siis puutumatuse meditatsioon toob su sisemise valguse kätte kohe tagasi.

Meditatsioon on veebis kasutamiseks saadaval 20 päeva, 1. aprillist kuni 20. aprillini.

Osalustasu on 20 eurot.

Kui oled kaotanud töö, sul on majanduslikult praegusel hetkel keeruline olukord ning sul ei ole võimalik kriisiolukorras rahaliselt panustada, aga oled Stuudios varasemalt regulaarselt kohal käinud, siis kirjuta kanaldused@gmail.com, selgita olukorda ning kui me leiame, et on õiglane sulle meditatsioon kinkida, siis seda me ka teeme.

NB! Osaleda saavad ainult need, kes on läbinud kohustusliku sissejuhatava praktika. Palun ära telli meditatsiooni kui sa pole sissejuhatust Ilona Karula juhendusel läbinud (me ei saada sulle linki!) Uus sissejuhatus tuleb esimesel võimalusel kui stuudio uksed on füüsiliselt avatud. Olete kõik mul meeles ning püüan leida aega, et veebikeskkonda luua ka tavalisi meditatsioone, mis on sobilikud kõigile ega eelda Algolemuse meetodi ning vertikaalpraktika kontseptsioonide tundma õppimist.


229 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page