top of page

Praktika, tärnid ja noomimine

Kallid sõbrad. Järgnev postitus ei ole etteheide, aga pean vajalikuks seda siin ja mitte kinnises foorumis jagada, et info kõigile osalejatele kätte jõuaks.


Minu praktikad, energiatöö kontseptsioonid ja meetodid on kasvanud suure hooga koos minuga, muutunud tõsisemaks, sisukamaks, võimsamaks ja suuremaks kui eales varem. Väestumist on tunda iga ihurakuga. Nüüd olen jõudnud punkti, kus mul tuleb hakata vastutust oluliselt suurendama. See tähendab, et ma ei saa uisa-päisa pakkuda kõiki meditatsioone enam kõigile.


Varem leiutasin meditatsioonide juurde tärnid, märkimaks kui tugeva praktikaga on tegu. See ei viinud eriti kuhugi. Tegelikkuses toimus järgnev: ühe tärni praktikaid sain korraldada vaid mõned korrad, kahe tärni omasid ka tagasihoidlikult, sest osalejad lihtsalt ei olnud neist huvitatud. Kõik tahavad kolme tärni praktikaid, kõige kõvemaid, tugevamaid, võimsamaid. Kõik peavad ennast edasijõudnuks, suurte kogemustega tegijaks, kõige võimekamaks ja väekamaks. Ometi on reaalsus midagi muud, mil ei mõisteta peenenergiate maailma ega osata väljas pool füüsilise reaalsuse piire ringi orienteeruda ega endaga praktika järgselt toime tulla.


Ma ei taha siinkohal kedagi alahinnata ega motivatsiooni maha tõmmata, aga kõik minu energiatöö praktikad on üles ehitatud selliselt, et treenida oma intuitsiooni kasutamist, peenenergiate maailmas ringi orienteerumist, oma kuuenda meele tundma õppimist ja vaimse võimekuse proovile panemist. Vaimne võimekus ei saabu läbi kõige kõvema praktika. Vaimne võimekus saabub läbi igapäevase praktika! Ka ükski tippsportlane ei käi võistlustelt ainult medaleid noppimas, vaid magusad võidud on praktiseerimise ja treenimise tulemus.


Mul on tunne, et olen siinkohal teinud ise nõrka selgitustööd.


Esiteks, minu praktikad ei ole kellegi aitamiseks ja mina ei hoia kellegi kätt. Kõik minu poolt loodud töövõtted ja kontseptsioonid on testgrupiga välja töötatud selliselt, et inimene saaks ennast igapäeva elus ise aidata. Seega ei maksa imesid ootama jääda kui endaga tegeleda ei viitsi. Kohapealt saab teadmisi iseseisvaks kasutamiseks tavaelu praktikas.


Teiseks. Kõiki neid meditatsioone on võimalik teha endale käigu pealt viie minutiga ja saavutada sama lõpptulemus, mis tuleb 55 minutiga. Põhjus, miks me teeme kõike kindla ülesehitusega pikalt ja süvitsi peitub selles, et mõista erinevaid sagedusi, peenkehade tasandeid, energeetikat jne. Et õppida kasutama oma intuitsiooni, peenhäälestusi ning tajusid peensusteni kasutama ja tundma. Kes saab sisust aru ja süveneb infosse, mitte ei scrolli mööda sündmusi, see mõistab millest räägin.


Hiljuti küsis üks osaleja, et miks me käime madalamal sagedusel ja kohe kõrgemasse ei lähe. Seepeal vastasin ma, et kuidas sa tead, mis on kõrgem sagedus kui sa pole kontrastiks kogenud madalamat tasandit. Me ei saa mõista suhkru magusust kui pole eelnevalt maitsta saanud soolast. Selleks, et orienteeruda peenenergiate maailmas tuleb meil aru saada, mis on mis.


Kõige lõpuks tahan ma selgitada, kes on EDASIJÕUDNUD stuudio praktikate kontekstis.

Edasijõudnud on need osalejad, kes on kohapeal käinud või iseseisvalt praktiseerinud meie stuudio kontseptsioone regulaarselt. Ma ei pea edasijõudnuteks neid, kes läbivad korra sissejuhatava praktika, pole õppinud tundma põhipraktikaid ja vertikaalmeetodeid, aga juba nõuavad sissepääsu käbinäärmesse. Edasijõunud pole ka need, kes ilmuvad stuudiosse kohale nagu kuuvarjutus, aga vahepeal on info väga palju muutunud, töövõtted edasi arenenud ning meie teeme rahvaga ammu uusi asju, millest fantoomosalejad midagi aru ei saa.


Nüüd olengi fakti ees, et hakkan uuesti sündmuste juurde tärne märkima ning edasijõudnute tugevatesse praktikatesse võtan ainult neid, kelle osalemise ajalugu näitab, et nad on kogu uuema Stuudio informatsiooniga kursis. Ma pean seda tegema, sest kõige rohkem on hädaldamist nende poolt, kes ilmutavad endid ainult edasijõudnutes, aga reaalselt midagi ei oska ega tule toime tagajärgedega.

Lisaks on mul kodulehel absoluutselt igas võimalikus kohas kirjas, et psüühikahäirete ja tervisehädadega osalemine on rangelt keelatud. Palun sellest kinni pidada. Osaleja peab olema valmis iseseisvaks tööks, sest me ei paku käe hoidmist ega tervendamist. Me ei jaga ka valgust vaid oleme äriettevõte, kes pakub teenust. Valgus saabub inimese ellu tulemusena!


Kui suurenevad võimed, suureneb vastutus.

Edasi jõutakse teadmisi omandades ja praktiseerides, mitte kõvatades ja ennast kõige kõvemaks pidades. Kui oled tõesti nii võimekas, siis näita oma võimekust läbi võimekalt ja teadlikult elatud elu.


221 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page