top of page
Writer's pictureIlona Karula

Piibel sisaldab infot tehnoloogia kohta?

1972. aastal pidas Erich von Däniken eraviisilise ettekande NASA valitud liikmetele. Kohal olid NASA tipptegijad: raketiehitajad dr Pscherra, dr Bert Slattery, dr Ernest Stuhlinger, dr Sänger ja dr K. Debus. Kohal olid ka direktor dr Wernher von Braun ja inseneriosakonna juhataja Josef Blumrich. Ettekande ajal rääkis Däniken kümme minutit prohvet Hesekielist.





Däniken: "Väitsin „Jumalate kaarikutes“, et prohvet Hesekiel kirjeldas minu arvates kosmoselaeva ega kogenud – nagu teoloogid seda tõlgendasid – „Jumala nägemust“. Ettekandele järgnenud õhtusöögil ütles raketiinsener Blumrich, kes oli suuresti seotud Saturn V raketi arendamisega, järgmist: „Härra von Däniken, Piiblist võite leida nägemusi, unenägusid ja kujutlusi, aga kindlasti mitte tehnoloogiat.“ Igatahes ütles ta lahkelt, et olin esimene inimene, kes oli juhtinud tema tähelepanu Hesekielile. Ta tahtis nüüd ise ka Piiblit lugeda."


Loe edasi Erich von Dänikeni põnevaid tõlgendusi Piiblist ja seoseid tulnukatega tema esikteosest "Jumalate kaarikud", mille leiad meie Eluvaim kirjastuse e-poest https://algolemusshop.com/collections/frontpage/products/raamat-jumalate-kaarikud või raamatupoodidest üle Eesti.


Tule ka Eluvaim kirjastuse instagrami jälgijaks: https://www.instagram.com/eluvaim.publishing.co

72 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page