top of page

Paratöötajad, kes nad on?

Lugu on lugemiseks, mitte jagamiseks!


Öised “külalised” meie magamistubades ei ole alati vaimolendid ega maavälised eluvormid, vaid inimröövide, katsete ja paranähtuste taga seisavad ka täiesti tavalised lihast ja luust inimesed.


Kes nad on?


Mina olen nimetanud neid paratöötajateks. Need on inimesed, kes teevad astraaltasandil tööd. Väljuvad oma füüsilisest kehast ning tegutsevad ilma aeg-ruumi piiranguta erinevate sageduste vahel teistes dimensioonides.



Otsisin illustreerivat pilti ja kohe viskas ette täpse paratöötaja. Umbes selliselt nad riides käivadki, tavalised teksad, T-särk, kampsun jne. Suur osa neist suitsetab ja on tunda nende kohalolul suitsukonide haisu. Ka higi või parfüümi hais on tavaline.




Kelle heaks nad töötavad?


Võib ju kõlada väga paranoiliselt ja vandenõuliselt, kuid ollakse salaorganisatsioonide teenistuses, kes teevad koostööd maaväliste olenditega.

Paratöötajad on maavälistele nagu käepikenduseks, sest erinevalt teistest eluvormidest tunneb inimene teise inimese psüühikat kõige paremini ja seeläbi on lihtsam kasutada manipuleerimiseks inimese enda geneetilist ja vaistlikku tarkust. Seda enam, et maavälised väga sageli ei tule inimese psüühiliste tugevustega toime.

Samamoodi on naeruväärne arvata, et luuretöö riikide vahel käib nagu James Bondi filmis kaamera pastaka otsas. Juba aegade ammusest luuratakse astraaltasanditel. See pole isegi mitte saladus. Kel huvi rohkemat lugeda, siis Jim Mars raamatus “Paraspioonid” kirjeldab tegevust lähemalt. Samuti tean ma isiklikult inimest, kes on endise CIA agendi Ingo Swani juures käinud Californias kaugvaatlust õppimas ja teinud sarnaseid harjutusi nagu koordinaatide järgi millegi üles leidmine, kehaväliselt!



Kellest võib saada ametlik paratöötaja?


Võiks ju arvata, et selleks peab psüühiliste võimete poolest väga andekas inimene olema, kes tunneb energiaid ja on väga vaimne. Ei, kindlasti mitte.

Paratöötajaks valitakse teatud kindlaid tüpaaže. Inimene peab olema kergesti mõjutatav ja juhitav, sotsiopaadi tunnustega, veel parem kui psühhopaat. Külmavereline, auahne, nartsissist jne. Tihti on paratöötajate hulgas maailma eliidi seast inimesi, kelle elus on kõik jälkused ära proovitud, isegi globaalsed mängud massidega enam ei huvita. Siis hakkavad mängud nn teispoolsuses. Aga on ka täiesti tavalisi inimesi, kes on auahned ja neid motiveerib enese pooljumalana tundmine, salapära, müstika, võim.

Küsite, et kust nad oma võimed saavad? See on väga lihtne. Ammu on olemas seadmed, millega on võimalik inimese ajulaineid ja käbinäärme tegevust mõjutada, läbi mille saab psüühilisi võimeid lahti ja kinni keerata. Meie siin mediteerime ja otsime oma hinge taga, aga nagu olen alati rääkinud, siis ülivõimed ei tähenda veel ilmtingimata vaimsust. Uurige kasvõi seadme kohta Silent Sound Spread Spectrum (SSSS), millest juba 10 aastat tagasi avalikult räägiti ja seda isegi iraagi sõdurite peal katsetati.



Kellele seda kõike vaja on?


Maavälistest olenditest ma selles postituses ei kirjuta (läbi hekseldatud teema) aga endiselt rõhutan, et kõik on energia ja soovitakse inimeste eluenergiat ning hingeosakesi. Tehakse katseid, mil teadvuseid integreeritakse teistesse kehadesse ja eksistentsi vormidesse. Hingeenergiat segatakse teiste energiatega jne. Lisaks katsed uute rasside loomisel või vanade rasside täiustamisel.

Parapsühholoogina tuleb mul sageli kokku puutuda juhtumitega, mil inimene on aastaid öösiti magamata. Olen kehade peal näinud seletamatud arme, jälgi ja haavasid, naistel on kuni 4 kuuni müstilisi rasedusi, mis kaovad iseenesest jne. Lisaks on üks ilma emakata sünnitaja, kellel on tõend selle kohta, et tal emakas USAs välja lõigati, aga kellel on peale seda laps...

Ollakse psüühiliselt kurnatud ja jõuetud, sest keegi ei mõista nende kannatusi ja läbielamisi. On loomulik, et algselt peetaksegi neid juhtumeid unenäoks, mis tundus nii ehe ja päris. Aga kui need kestavad aastaid ja su kehal on füüsilised jäljed, siis on asi luuludest kaugel.



Kuidas paratöötajad toimetavad?


Astraaltasandil on võimalik luua ruum-ruumis ehk sina oled enda toas ja samal ajal sa tunned, et oled kusagil mujal võõras ruumis, näiteks kasvõi kosmoselaevas.

Näiteks kui kedagi süstitakse, siis süstlaots sisestatakse inimese kehasse teisest sagedusest ja väike osa sellest materialiseerub meie sageduses. Inimene tunneb selgelt süstimist ja pärast on ka jälg järgi. Kui kellelegi pannakse külge seadmeid, näiteks selgroo keskele, et pidurdada energiavoogu, siis meie reaalsuses seda seadet näha ei ole, aga kui vahetada sagedust võib kohe tuvastada lausa midagi suurt ja rasket. Kehaväljade suurpuhastuses, mil tegeleme taoliste anomaaliatega on terve ruum pärast olnud nn. “metalli” täis.

Lisaks manipuleeritakse unenägudega ning sätitakse meie teadvust kogema valmis kirjutatud stsenaariumi järgi teatud tüüpi unenägusid, et seeläbi salvestada meie alateadvusesse programme ja informatsiooni, sest 95% juhivad inimese tavareaalsust tema alateadvuses käivitunud programmid. Eriti intensiivselt kogevad seda lapsed (eraldi teema).



Anomaaliad pärast paratöötajate külaskäiku


Lugu 1: Naine tundis end juba mitu nädalat meeletult väsinuna, et kukuks kohe jala pealt pikali. Samas ühtegi muud sümptomit tal ei olnud. Siis otsustas ta ennast tööl kraadida ja palavik ulatus 41 kraadini. Ta käis läbi kõik võimalikud uuringud, talle tehti eksootiliste haiguste testid, ta viidi 3 korda kiirabiga haiglasse, aga mitte midagi ei leitud. Ka palavik ei olnud tavaline palavik, ainult kraadiklaas näitas, et on palavik.

Seejärel meenus talle üks unenägu, mis tundus nii reaalne. Tema juures käis üks mees (inimene), kes võttis temalt energiat kahe lapse jaoks...

Täiesti tavaline lugu, võetakse eluenergiat, hingeoakesi ehk sinu elukandvat alget ja pärast on sul midagi puudu. Me kõik taastume, aga see võtab aega. Noor naine paranes ka jala pealt iseenesest kui energia taastumise märke näitas.


Lugu 2: Kahel õel käib öösel külas inimene, kes avab neil silme ees lahti ekraani ja käsib neil sealt maha lugeda: “Ma olen rumal, loll, paha laps, saamatu, halb jne.” Ehk istutatakse alateadvusesse uskumusi, et programmeerida vaimselt võimekad lapsed saamatuteks täiskasvanuteks. Ja need pole ainukesed näited, lastele tehakse massides unenäo tasanditel mind controli. See on ainult üks näide.


Lugu 3: Inimene lamas “unes” keset haiglatuba ja tema ümber olid teised inimesed, kes tegid talle “operatsiooni”, mis jäi talle meelde valulikuna. Kuuaega hiljem köhis ta välja mikroskoopilise metallkuuli, mida mina olen isiklikult oma silmaga näinud.




Selliseid lugusid on palju, avasin vaid põgusalt ühe peatüki. Lood jätkuvad anomaaliate rubriigis.

1,466 views0 comments

Recent Posts

See All

Hingede sõprusest unenägudes

Praegu on saabunud aeg, mil hinged omavahel intensiivselt unenägude tasandil suhtlevad. Sealjuures ei pea inimesed omavahel suured sõbrad ega tuttavadki olema, vaid hinged suhtlevad, ilma et nad siins

bottom of page