top of page

Nägemus täiskuust





See võluv täiskuu... pole mitte kunagi mulle võluvana tundunud.

Ma olen rännakute käigus näinud taevas kolme kuud, aga räägitakse, et neid on isegi neli. Iga kuu/tehiskaaslase energia on väga erinev. Üks meile nähtamatu kuu kiirgab väga kõrge vibratsiooniga armastuse energiat, teine kuu võimendab loomisenergiat ehk hologrammide projitseerimist/mõttejõu võimendamist, näiteks selle abil on võimalik luua või avada portaale, mis võib olla võtmesaladuseks ajas rändamisel/teleporteerumisel. Ja siis on see meile nähtav kuu, mis mõjutab meile teadaolevalt Maad ja mille poole inimesed kummardavad.


Palju on spekuleeritud selle üle, et kas see kuu üldse päriselt ka olemas on või on tegemist hologrammiga. Mina enda isiklikust kogemusest võin öelda, et olen kuu peal käinud ja esimene astraalrännak sinna jättis minusse sügava jälje. Mäletan, et olin siis kolme aastane, kogesin sellel ajal pea igal ööl kehaväliseid avastamisretki ja ühe käigus neist mind juhatati/viidi maaväliste olendite poolt kuule. Selle vibratsioon oli tohutult frustreeriv, raske, robustne ja igat pidi energeetikat lõhkuv. Lisaks mäletan sealt tohutut müra, mis meenutas kohinat, metallikahinat. Kuu peal oli parasjagu ka toimunud katastroof, mida maavälised taastasid. Võibolla tulenes see kõik sellest. Aga peale seda kogemust pole mulle lapsest saati kuu sümpatiseerinud. Jah, kuu pealt tulev energiavoog on väga võimas, mida on võimalik targalt enda hüvanguks ära kasutada, aga selleks tuleb ülimalt teadlik energiatega töötaja olla, et kuu energiat ümber transformeerida. See on nagu negatiivse vihaenergiaga, millel on ülitugev hävitav jõud, aga et sellest kasu saada, näiteks positiivse loomiseks seda kasutada, siis tuleb negatiivne muundada armastavaks jõuks. Kõik inimesed seda ei suuda ja teevad endale teadmatult hoopis kahju.


Mis te arvate, mis sealt kuu pealt igal täiskuul meile tuleb? Miks on sellel ajal inimesed närvilised, lapsed jonnivad, loomad otsivad närviliselt toitu ja satuvad maanteede peale, on palju liiklusõnnetusi, kiirabid ja politseid töötavad end hulluks, inimesed jäävad kiiremini purju, naised sünnitavad enneaegselt, kehades on ärevus ja öö uni jääb paljudel magamata? Kuidas selline energia peaks meid aitama? Minu jutt ei ole tõde, aga ma jagan enda nägemust läbi isikliku kogemuse.

Täiskuu ajal tuleb maa peale tohutu energiavoog, mis “tasakaalustab” Maad. Ehk kui meie armsa Maa energia sagedus on vahepeal tõusnud, sest inimesed on oma loomult puhas armastuse energia (meie kõigi kohalolek ei lasegi Maal musta auku langeda), siis on vaja Maa tagasi “tasakaalu” raputada ehk selle sagedust selle vastava kuu energia abil langetada. On inimesi, kes on lausa oma silmaga näinud, kuidas täiskuu ajal avaneb kuu seest portaal läbi mille energia “kiiritab” Maad. Ent tegemist on tõesti väga tugeva energiaga, mille abil võimenduvad igasuguseid rituaalid, loitsimised ja maagia. Näiteks sobib see hästi raha rituaalideks või soolatüügaste eemaldamiseks. Aga kindlasti ei soovita ma kuu valguses kellelgi ennast laadida, soove manifesteerida või oma kristalle kuu paistesse asetada. Ei tule sealt midagi kõrgsageduslikku. Seda enam, et tänapäeva energiates tuleks meil töötada juba palju intelligentsemate energiatega/kasutada toetuseks teistsugust kuud.


Minu jutt võib tunduda väga ennekuulmatu, aga see on tõe poolest isiklik kogemus, mis tuleb läbi puhta teadvuse, mitte läbi õpitud teadmiste. Kõik on liikumises, muutumises, transformatsioonis ja see, kas jääda vanasse seisvasse infosse kinni on juba igaühe individuaalne valik. Seepärast ongi vaja õppida eeskätt tundma energiaid, et osata läbi tunnetada pilt, millega on kõige lihtsam inimesi manipuleerida ja petta.


Aga miks kõik need teised kuud meile ei paista, miks neid meie eest varjatakse? Järelikult on põhjust. Täpselt samamoodi nagu on põhjust meie vaimsete võimete tegelikku potentsiaali kinni hoida.

3,100 views4 comments

Recent Posts

See All

Hingede sõprusest unenägudes

Praegu on saabunud aeg, mil hinged omavahel intensiivselt unenägude tasandil suhtlevad. Sealjuures ei pea inimesed omavahel suured sõbrad ega tuttavadki olema, vaid hinged suhtlevad, ilma et nad siins

bottom of page