top of page

Muutuste esmaspäev

Täna hüppas mulle "Hingesõnumite" raamatust lahti MUUTUSTE ESMASPÄEV, mis väga kõnetas praeguses hetkes.


/Esmaspäevadel antakse lubadusi. Hakkan tervislikumalt toituma, alustan trennis käimisega, hoian oma toad puhtad ja korras, teen päevaplaani ning likvideerin võlgu jäänud tööd.


Me proovime nädalast nädalasse oma elu muuta, võib-olla koguni selleni välja, et saada uueks inimeseks selles kehas.

Tegelikult ei ole vaja muutusteks esmaspäevasid ega esimese jaanuari hommikuid.

Olgu harjumused paremad või halvemad, elu on üks suur muster ja rutiin, mis salakavalalt meid enda küljes harjumuste ja sõltuvuste küüsis hoiab.


Selleks, et päriselt ja efektiivselt midagi muutuks, tasub alustada väikestest asjadest. See tähendab, et iga päev tuleb oma elus midagi muuta. Näiteks valmistada mõnel päeval toitu, mida kunagi varem söönud ei ole. Sõita tööle teist teed pidi. Kanda kasvõi eri paaridest sokke või lõunatada kohas, kuhu sa eal ei oleks plaaninud minna.

Kodustes toimetustes võib teha asju vales järjekorras, sootuks isemoodi, tuua koju midagi uut või välja visata vana. Osta endale laua peale kasvõi värskeid lilli ning juua kohvi kõige edevamast kruusist. Paljud naisterahvad, kes on oma elus uue lehekülje keeranud, lasevad sageli juuksuris lõigata uue ja varasemast värvikama soengu.


Miks mitte kõiki neid pööraseid muutusi viia ellu kohe, juba enne järgmist esmaspäeva. Järgmiseks esmaspäevaks võib elu olla juba päris palju muutunud!/



Ilona Karula "Hingesõnumid" www.algolemusshop.com www.algolemus.com

173 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page