top of page

MUUSIKA

Terve Universum on muusika. Kõikidel vibratsioonidel on oma heli. Seega kogu meie reaalsus koosneb muusikast. NASA on koguni lindistanud planeetide võnkesagedusest tulenevat heli.


Minult küsitakse sageli, et milline on sobiv meditatsioonimuusika või milline muusika tõstab inimese sagedust?

Meil on mitmeid kordi läinud stuudios osalejate vahel arutluseks, et ainult klassikaline muusika on inimese kehale kasulik ja hea. Teinekord on küsitud hoopis kukerpillide kohta, et mis sagedusel need umpa-umpatajad küll olla võiksid?


Mina ütleks, et sinu sagedust tõstab see muusika, mis sinuga sobitud, tervenisti läbi sinu keha tantsib, sinu hinge rõõmustab ja sulle energiat annab.


Me kõik oleme kogenud neid hetki, mil keerame oma lemmik muusika autos või kõrvaklappides põhja ning saame sellest jõudu, energiat ning heaolu tunnet edasi tegutsemiseks juurde.


Vahel sõidan isegi mõnda sihtpinkti ringiga, et oma lemmik muusikapala lõpuni kuulata ja see ei ole mitte intelligentne klassikapala ega rahulik meditatsioonimuusika, vaid ongi mõnus rütmide kooslus ja helide kunst, mis keha õõtsuma, jala tatsuma ja meele rõõmsana ennast tundma paneb.


Ilona Karula /www.algolemus.com/

187 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page