top of page

Minuni jõudku igaüks ise

Sõbrad, mul on üks palve teile ja see võib kõlada üsna absurdselt.


Palun ärge soovitage mind.

Soovitage mu kodulehte www.algolemus.com. Kui inimesel on vaja, siis leiab ta tee ise minuni. Kui minu mõtted, teemad ja maailmavaade kelleski midagi äratab, siis varem või hiljem ühineb ta orgaaniliselt ise meie ühisväljaga.


Pildistas Ruudu Rahumaru Art




Kui soovitada teisele, et mine selle või tolle juurde, ilma asjasse süvenemata, siis on oodata inimesel endal palju pettumust.


Mul võivad blondid lokkis juuksed olla, aga ma ei ole ingelterapeut, nõid ega ennustaja. Ma ei tee inimesele midagi ja ei võta kelleltki ära midagi. Minu tööks on inimene endaga tööle panna, mille peale mõnigi silmi pööritab kui kuuleb, et peab hakkama ise midagi praktiseerima, et läbi oma isikliku võimekuse ennast aidata. Ärge pange oma sõbrannasid ja sugulasi kirja ning vedage vägisi abikaasasid haigutama. Igaüks peab ennast ise konkreetse põhjusega registreerima, miks ta just minu juurde tuleb.


Kõiksuse Kanaldused Stuudios õpime energiaid tunnetama, energiate maailmas orienteeruma, energiaid juhtima, reaalsust voolima ja painutama. Sest kogu eksistents ongi üks suur energia, mida inimene, kes võtab jalad tagumiku alt välja, kas juhib ise või laseb teistel ennast juhtida ning läheb vooluga kaasa nagu surnud kala.


Tahtes ennast avardada tuleb alati valmis olla kõigeks selleks, mis ei pruugi meeldida, sest kõik siin ilmas ei olegi meeldiv. Seoses sellega on meil mitmeid kordi sissejuhatavas meditatsioonipraktikas ette tulnud draamasid kui on vaja olnud minna madalama sageduse reaalsust kogema. See on äärmiselt vajalik harjutuse osa, et tunnetada kontrasti kõrgema sageduse reaalsusega. Pealegi pole halvemaid ega paremaid sagedusi, on erinevad sagedusribad ja vaimselt küpseks saadakse alles siis kui saavutatakse hea kohanemisvõime ning toimetuleku oskus kõikidel tasanditel igas olukorras.


Mulle ei meeldi jutud, et kusagil on mingid energiad... kui on, siis tahan ma neid oma käega katsuda ja viin ka inimesed neid reaalselt kogema.


Neil, kes soovivad energiate maailmas orienteeruda on lausa hädavajalik saada füüsiliselt omal nahal kätte kontakt, milliseks transformeerub erinevatel tasanditel keha tihedus, meid ümbritsev energia, ruumi mõõde, kuidas toimub reaalsuste vahetus jne.

Kuigi minu tegevusalaks on maailm, mis asub väljaspool füüsilise reaalsuse piire olen ma jäädavalt suurim skeptik. Ma ei usu mitte midagi, kuniks pole omandanud isiklikku kogemust. Ja seda viimast oma klientidega jagangi. Saame pakkuda ainult seda, mis meis endas olemas on.

575 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page