top of page

Minu aasta 2019

Aasta hakkab lõpule jõudma ja hoolimata, et ma teie kallal aeg ajalt ohin sai minu jaoks aastast rõõmustavate ja toredate kokkuvõtete tegemine. 



Pildistas Penelope Russak Photography by Penelope


Esiteks tänan ma kõiki uusi ja vanu olijaid. Mu praktikates pole veel kunagi nii palju progressi olnud kui möödunud 2019 aastal. Kes endaga aktiivselt tegelenud on, see saab ette näidata efektiivseid tulemusi, mis ongi minu kõige olulisem kaubamärk TULEMUS!


Inimesed on suutnud mõttejõul saada palka juurde, soetanud sobiva hinnaga kortereid, müünud platsil kaua seisnud autosid maha, saanud kokku hingesugulasega, meelitanud müügis olevale kodule õigeid ostjaid ligi, leidnud uue töökoha või elukutse, äratanud eneses julgust ja enesekindlust, loonud ja liikunud hingetõmbega suunda, mille poole süda kutsub ja hing igatseb.


Kahjuks pole me sellel aastal ikka veel lubatud telekineesi praktikateni jõudnud ning paberspiraalide asemel täidavad vaase taimeteed, aga oleme teatud inimestega seda “nurga taga” omaette praktiseerinud. Ent need, kes on maitse suhu saanud minu kurikuulsast plasmaenergia praktikast, teavad, et see on kõigest väike sissejuhatus telekineesimisse ning seda kombates on siingi tulemused ette näidata. 


Mitmed osalejad on Stuudios jaganud ja foorumis kirjutanud, kuidas ühe käega on tühja autopuldi patareid täidetud ja teise käega tühjendatud telefoni akut. Õppe-eesmärgil on mõttejõul lühisesse aetud elektroonikat, näiteks vanu raadioid ning pilguga purustatud lambipirne. Üks küsis kord häiritult, et miks me peame tegelema füüsiliste esemete mõjutamisega kui eesmärk on oma elu mõjutada ja muuta. No selle peale vastasin ma, et füüsiliste esemete mõjutamise harjutused on ikka selleks, et elumuutja ka päriselt mõistaks, kuidas mõttejõu taga on FÜÜSILINE JÕUD, mitte mingisugune hägune surra-murra. 


Me oleme Stuudios suutnud saavutada sellise taseme ainult tänu neile huvilistele, kellega on võimalik psüühiliste võimete praktikaid täiel määral maksimaalse kraadiga harrastada. Need on tõsised huvilised, kes igapäevaselt endaga tegelevad, regulaarselt üheskoos või iseseisvalt praktiseerivad. Nad võtavad asja suure huvi ja hingega, mitte ei uimerda Une-Matide maal. 


Võibolla põrmustan siinkohal mõnegi soovunelma või ettekujutuse esoteerikast, aga ühest käbinäärme praktikast ei piisa, et kolmas silm KOHE avaneks, kuigi seda on ette tulnud, näiteks minul kunagi. 

Mõnest kohalkäimisest ei piisa, et kogeda imesid ja suuremat elumuutust homne päev, kuigi see võib kaasa tuua suunamuutuse. 

Ellu ei saabu õnn ega rahulolu kui jätkata elamist vanaviisi, kuigi meditatsioonides treenime teadvuse häälestamist uutmoodi (90% mõttejõul, 10% füüsiliselt). 

Tulemusi tasub oodata vaid sellisel juhul kui ollakse tulemuste suunal ennast liigutanud. 


Kahjuks olen kohanud liigagi sageli ka sellist suhtumist, et ah käin meditatsioonides siis kui viitsin ja kui midagi muud paremat teha ei ole. Edasi ummistatakse postkasti abipalvete ja kirjadega, kuigi olen välja andnud 12 kuu jooksul kolm raamatut, mis on kõik praktilisi harjutusi ning vastuseid täis. Sealjuures on abiks meditatsioonikaardid, mis toimivad ka kõige laisema mediteerija peos. Mõni naiivitar koguni usub, et ma terve meditatsiooni talle meili peale kirja panen ning konspekti loengust hiljem järele saadan. Ja see ei ole nali!!! 


Aga tulles tagasi positiivse juurde, siis võin kergusega käe südamele panna ja öelda, et minu grupid on küll need, kus käib koos vitaalne meel. Võngume ühel lainel, mil kogu selle 

ugri-mugri kõrval käsitleme peenenergiate maailma täiesti käegakatsutaval moel, füüsiliselt tuntava, silmale nähtava ning teaduspõhiselt seletatavana. Nii, et ka kõige tundetum meel saaks kätte tunnetuse kui ta pelga põnevuse sekka paraja annuse huvi lisab. 


Mu enda huvid on aga uuel aastal pisut muutunud. 


Minu selle aasta kõrghetk on muidugi tütre emaks saamine. Ta pole minu jaoks lihtsalt laps, vaid ta on minu hingesugulane ja südame sõber. Minu parim kaaslane ja teejuht. Ta on keegi, kelle olemasolust polnud mul sellisel moel varasemalt aimugi. 

Olen saanud tööd teha ja raamatuid kirjutada ainult tänu oma abikaasale, kes on igas hetkes toetav, arvestav ja lapsele pühendunud. Ta on tõesti unistuste mees, kellega on olnud suur õnn ja võimalus pere luua. Aga mu tütar vajab rohkem ka mind ja mina vajan rohkem teda, mistõttu võtan uuel aastal rahulikumalt ning plaanin vähem sündmusi korraldada. Saladuskatte all võin veel avaldada, et meid on uuel aastal ootamas ka põnevad projektid välismaal. 


Praegu on mul tunne, et inimestel on esoteerikast üleküllus ning ka mind on liiga palju. Kui inimene muutub tõsisemaks kui on seda tema töö, siis tuleb kiirelt midagi ette võtta. 

Ma olen hea ainult loomingus, aga mitte sebimises ja jebimises, mida gruppide pidev tühjaks ja täis jooksutamine kaasa toob. 


Ma tahan, et te teaksite, kuidas oleme 10-liikmelise testi-grupiga mitu kuud pingutanud, et teie ette uusi efektiivseid kontseptsioone tuua, aga kui juhuslikud osalejad teevad pärast MEH, sest tulid uudistama, mitte uusi teadmisi saama, siis tekitab see küsimuse, et milleks me kõike seda nii palju peame tegema. Saab ka vähemaga hakkama. Las jääda siis edaspidi need mõned üksikud edasijõudnute praktikad fanattidele ja sekka rohkem lõõgastavad praktikaid juhuslikele käijatele. Hetkel valdab mind tunne, et paljud inimesed ei oska veel hinnata seda kvaliteeti, mida meie Stuudio pakub ning minus nähakse meelelahutajat, kes paariks tunniks kohale ilmub. 


Olen püüdnud aasta jooksul kõike paremaks muuta, iseennast ületada ning paremast küljest näidata, olla rohkem pehme ja kena. Aga tunnen täiel määral, kuidas see ei sobi minu olemusega suruda oma otsekohesust alla. See meenutab mulle rohkem enese painutamist ja voolimist teiste tahte alla, et välja paista meeldivam. Kas peab koguaeg kõigile meeldima?

Praegusel hetkel tunnen, et nii on vale ja tuletan omale meelde: minu juurde jäävad need, kes jääma peavad ning minu juurest lahkuvad need, kes minema on määratud! 


Sulle soovin uueks aastaks sama: vali olla nendega, kes toetavad üksteise olemist!


Ilona Karula /www.algolemus.com/ Kõiksuse Kanaldused Stuudio

495 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page