top of page

Minu 2023 aasta highlightsid
Mu aasta algas suurejooneliselt -tõin siia ilma 4,444 kg poja, kellega mul pole ühtegi magamata ööd olnud.


Mul oli suvel hästi uhke aiapidamine. Istutasime virsiku ja aprikoosi puid. Kasvatasin esmakordselt maisi. Tšilli saak oli vahva.


See oli minu jaoks võimete proovile paneku aasta. Kõike, mida teistele jagan, pidin Kõiksusele tõestama, kuidas need enda peal toimivad. Sain tugevamaks. Inimesed, kes soovisid mind maha tõmmata, käivitasid sellega protsessi, mil ehitasin ennast veel suuremaks. Toimus mu psüühiliste võimete massiivne avanemine.


Mulle tehti sellel aastal rohkem haiget kui kunagi varem ja üsna ootamatul viisil, uskumatust kohast, mitte millegi eest -selle eest, et ma olen mina ja julgen elada enda moodi. Aitäh teile. Jällegi aitasite luua vaba ruumi, et sinna saaksid siseneda edukamad inimesed, sest mu siht on kõndida trepist üles, mitte alla.


Hakkasime abikaasaga kolleegideks ja laiendasime oma kirjastustegevust. Sõlmisime hulga lepinguid maailmakuulsate autoritega, kelle tõlkekirjandust levitame nüüd Eestis. Suurim töövõit on aimekirjanduse korüfee Erich von Däniken, kes andis meile kirjastamise ainuõigused.


Avaldasin oma kuuenda raamatu “365 sõnumit naisele”, millest on kujunemas uus naiste bestseller. Tegime eelmüüki rohkem kui parimas unelmas võiks ette kujutada.


Mu ingliskeelne HVN müüb USAs, UKs, Austraalias, Kanadas, Indias.


Ma ei ole sõbrannataja tüüpi, aga leidsin oma vibe’is uue sõbranna. Mul oli täpselt temasugune särtsakas inimene siit uimasest konservatiivsest Eestist puudu.


Sain 40 ja suur juubeli tähistamine toimus minu sees, mitte minu ümber. See tähendab, et ma asun endaga väga heas kohas nii vaimselt, hingeliselt kui füüsiliselt.


Head uue algust ning teadke, et teie valida on, kas tõusule järgneb langus või mäetipp on järgmise mäe tipu põhi!Ilona Karula


148 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page