top of page

Meestepäev!

Täna on meestepäev!


Hoidke ja ülendage mehi. Epp Kärsin ütles oma koolitusel, et mehed on sisemiselt palju õrnemad kui naised, mistõttu tasub nendega sõnu väga valida. Ma lisan juurde, et mees saab naiselt kõike kui ta oskab naisega olla hingelt lähedane. Ja naine saab mehelt kõike kui oskab mõista teda ridade vahelt.


Meeste jaoks on naised suur müstika ja mõistatus, sest räägivad üht, aga teevad teist. Meestega on sama lugu, ütlevad üht, aga mõtlevad teist.



Pildistas Vivian Ainsalu


Ma saan kohe aru kui mees ütleb jah, aga mõtleb ei. Siis jääb ta tavaliselt väga mõtlikuks ning ütleb “Vaatame”.

Ma saan kohe aru kui mehele toit ei maitse, siis ütleb ta, et see toit on teistmoodi “huvitav”, mis tõlkes tähendab, et ära seda küll rohkem tee.

Ma saan kohe aru kui mees arvab, et ma olen vormist väljas, mu kleit või väljanägemine pole kõige atraktiivsem. Siis ütleb ta, et “Minu jaoks oled sa alati kõige kaunim.”

Ma saan kohe aru kui mehel on minuga kuumad plaanid, siis hakkan juba lõunast kõikvõimalikke komplimente saama kui hästi bodybuilding igale mu kehaosale on mõjunud.

Ma saan kohe aru kui mees tahab sõpradega kuhugi reisile minna, aga ei julge otse küsida. Siis hakkab ta ilmekalt rääkima, kuidas sõbrad seda, teist ja kolmandat toredalt teevad, pannes mind olukorda, kus ise ütleksin välja: “Mine!”

Ma saan kohe aru kui mees kardab, et ma hakkan jälle vinguma ja skandaali tegema mitte millestki, siis ütleb ta: “Kallis, sa oled kõigest täiesti valesti aru saanud.”

Ma saan kohe aru kui mees midagi ei taha, siis ütleb ta: “Ootame!”

Ma saan kohe aru kui mehel on mure, siis jääb ta väga mõtlikuks ja vaikseks, pidades enesega sisemisi dialooge.

Ma saan aru, et mees tahab lihtsat elu ja naiselt kolme asja:

Hoolivat tähelepanu.

Hingelist mõistmist.

Head seksi.


Mehele meeldib kui naine oskab olla:

Köögis kokk.

Seltskonnas daam.

Voodis L


Head meestepäeva!


Ilona Karula



600 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page