top of page

Meditatiivne suvelaager

Meditatiivne suvelaager on selleks korraks tehtud!

Kordame järgmisel suvel uuesti, sest eksootilised ilmad ja troopiliselt soe merevesi tõstsid standardeid, et ma ei söenda enam muul ajal sarnast laagrit teha. Hilisõhtused meditatsioonid päikeseloojanguga mererannal olid sedavõrd maagilised, et vähemaga oleks ulme leppida.

Eriliselt valmistas rõõmu omavahel sümpaatiat jaganud osalejate seltskond, kelle seas sündis nii mõnigi uus sõprus.

Ka psüühilisi võimeid proovile pannud harjutused läksid eranditult kõigil hästi, kinnitades üle, kuidas kogu võimekus asub inimese enda sees, aga sellest on kasu alles siis kui hakatakse oma võimeid kasutama.

Eriline tänu kuulub meid toitlustanud Julia Anufrijevale ja tema abilisele Jaanikale, kes mõtlesid kastist välja ja pakkusid maitseküllaseid värvikaid toite, mis olid kõik viimse detailini kaunistatud. Juliaga kokku saades mainisin talle moka otsast, et minu visuaaliks on ilu ja naudingud ning mingeid kastrulle ma näha ei taha. Kohapeal selgus, et ta oli sõnasabast sedavõrd kinni haaranud, et pakkus meile üle võlli ilu ja naudinguid nii, et me kõndisime kööki ja seisime toidu järjekorras roosiõie kroonlehtede peal. Päriselt!


Tegime pilte ka, eriti toidust. Siin väike galerii meie meditatiivse suvelaagri naudingutest.


Ilona Karula www.algolemus.com





95 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page