top of page

Kuldne seitse

KULDNE SEITSE

Mu elus on seitse teemat, mille peale olen aega õppinud mitte raiskama ja uskuge või mitte, mu elu on läinud täpselt seitse korda paremaks!



Pildistas Vivian Ainsalu


1. Ära kuluta oma tähelepanu inimeste peale, kes ei toeta sinu kulgemist, ei tunnusta sinu tegemist ega väärtusta sinu olemist.


2. Ära kuluta oma energiat sisemistele dialoogidele, mida teised sinust mõtlevad või arvavad. Mida küpsemaks ja enesekindlamaks sa sisemiselt saad, seda vähem viitsid teiste peades toimuvat välja nuputada. Ühel hetkel on sul lihtsalt ükskõik.


3. Ära kuluta oma aega ühepoolsetele suhetele, kus väärtustajaks, andjaks ja hoolijaks oled ainult sina. Saamahimulised on harjunud kõike ainult saama ja neil puudub limiit. Ühepoolsetes suhetes pead piiride seadjaks olema sina.


4. Ära kuluta oma elujõudu inimeste peale, kes pöörduvad su poole ainult siis kui neil on sind vaja. Kes on sind juba kaks korda tühistanud, nendele kolmandat võimalust anda pole vaja.


5. Ära kuluta ennast probleemide peale, mis ei ole sinu omad. Enne kui nina probleemidesse topid ja endale karmat looma hakkad esita endale küsimus, kas see probleem on minu või kellegi teise oma?


6. Ära kuluta oma väge asjade tegemiseks, mis muudavad su hajameelseks, uimaseks ja tõmbavad energiast tühjaks. Kui oled õigel hinge teel, siis sinu silm alati särab.


7. Ära kuluta oma andeid ja võimekust mulje avaldamiseks neile, kes pole sinust absoluutselt huvitatud. Need, kelle nimel me peame pingutama, et neile meeldida, me ei meeldi neile nagunii.



570 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page