top of page

Kolm punkti eneseusalduseks


Jagan kolme punkti, mida usaldades võid jääda alati rahulikuks, ilma, et ootaksid või nutaksid midagi taga, mis kuidagi sinuni ei taha jõuda.



Pildistas Vivian Ainsalu


1. Tunneta, mis su sagedust langetab ja teadvusta, et järelikult pole see sinu jaoks. Kõik, mis meie sagedust langetab ja enesetunnet maadligi kisub on märk, et tegemist ei ole õige valikuga.


2. Paljud olukorrad, sündmused, suhted, soovid, unelmad, tahtmised ja realiseerumata loomised, mis sinuni ei jõua ning milles puudub sünkroonsus sinu eluga, on märk sellest, et Kõiksus kaitseb sind millegi eest. Üldjuhul halvima otsuse ja sobimatu valiku eest.


3. Paljud kontaktid, mis nõrgenevad, hääbuvad või leiavad inetu lõpu mõne konflikti teel on puhas õnnistus, sest Kõiksuse töö on luua harmooniat, mis sageli ilmutab end läbi korrastuse. Selleks, et tekiks vaba ruumi sobivamale tuleb tolmused nurgatagused puhtaks teha ja millestki vabaneda.



313 views0 comments

Recent Posts

See All

Mõtteid enesearmastusest

Kes veel ei ole jõudnud minu instagrami https://www.instagram.com/algolemus/ , siis seal on palju rohkem mõtisklusi ja seda just põhjusel, et Facebooki asemel on seal sõbralikum, tänapäevasem ja avatu

bottom of page